≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čović pričao o tuči Nanelija i Lazarevića, pa pokazao sliku: "Da se mirim sa onim koji mi je pravio ovo?!"

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Predsednik Zvezde o situaciji koja je bacila senku pred treći meč finalne serije ABA lige

  • 7
Nebojša Čović Foto: B92 / Printscreen

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je u emisiji Fokus na televiziji B92, gde je pričao o mnogim temama i sumirao sezonu posle osvajanja titule ABA lige.

Pričao je o pojačanjima i otkrio da je Zvezda blizu potpisa Nikole Đurišića, takođe je dao zanimljivu izjavu o Željku Obradoviću, a dotakao se i sukoba između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića, koji je bacio u senku treći meč finalne serije.

Čović je istakao da to nije smelo da se desi, ali je kritikovao i sudiju koji nije svirao kada je Naneli uhvatio Lazarevića za vrat u drugoj utakmici finalne serije, takođe i kada je Lesor prošle godine udario Filipa Petruševa.

- To nije smelo da se desi. Razlog toga treba tražiti malo unazad. Razlog je što je Obrknežević prevideo da odsudi ono što treba. Vi ste mene uhvatili za vrat, to je isključenje, a ne po tehnička greška. To nije dobro. Razlog tome je prošla godina gde ništa nije preduzeto, kada je Lesor pesnicom udario Petruševa. Niko ništa nije preduzelo. Tada je tužilaštvo reklo da je to sport. To su veliki razlozi da može da se nastavi nasilje.

- Sreća što su Zvezdini igrači bili razumni. Tu su bili Naneli i Smit, izleteli su i krenuli da razdvajaju igrače, šta da su napali Nanelija i Smita. Tompkins, Teo su reagovali, pametni momci. To nije smelo da se dogodi. Ovo su izjave i jednog i drugog igrača, Nanelija i Lazarevića. Pa kako je to moguće, kako to može. Ne možemo da funkcionišemo na taj način i nadam se da se ovo neće ponoviti. Mi smo rekli Lazareviću da neće igrati tu utakmicu, a Željko je doneo tu odluku - rekao je Čović, koji je potom pokazao i sliku kada su mu navijači Partizana ispred Arene palili sveće, kada je imao operaciju i bio u lošem zdravstvenom stanju.

- Mržnja se neprekidno seje. Ja sam bio na teškoj operaciji. Sa kim ja da se mirim, sa onim koji mi je pravio ovakve slike. To je moja fotografija, ovo su pare, paljenje sveća, "S*saj Zvezdo"... Minut ćutanja za Karalejića, skandiranje "Umri Čoviću"? - upitao se prvi čovek Zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: "Posle prve utakmice mi je bilo jasno...": Obradović posle poraza u finalu prozvao ABA ligu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan iz Tekije

    22. maj 2024 | 18:55

    Dok si ti u zvezdi uvek će biti mržnje između večitih rivala

  • ivan

    22. maj 2024 | 19:55

    Covke brate Srbine neka te mrze ovi kmekavci ali ti si bio i ostao covek istrpeo si da su ti cak ova bagra i zenu vredjali.Svaka tebi cast ja ne bih mogao to izdrzati jer to nema veze ne samo sa sportom nego ni sa mozgom

  • Miron

    23. maj 2024 | 14:24

    Ovaj čovek je oličenje zla!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA