Vreme čitanja: oko 1 min.

Čović: "Partizan je državni projekat! Da sam imao Željka Obradovića njihove pare, osvojio bih bar 1 Evroligu"

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Zvezde dao interesantnu izjavu na račun trenera crno-belih

  • 57
Nebojša Čović Željko Obradović Foto-montaža: MN Press/Nebojša Paraušić, RTS, Shutterstock

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je na televiziji B92 u emisiji "Fokus", gde je sumirao sezonu posle osvojene titule u ABA ligi, gde su crveno-beli sa 3:0 u seriji savladali večitog rivala Partizan.

Čović je tokom izlaganja govorio i o lošim odnosima između dva kluba, a istakao je da su i Zvezda i Partizan državni projekti, s tim da je Zvezda transparentna, a da Partizan nije.

Takođe, interesantna je izjava da bi sa Zvezdom osvojio bar jednu Evroligu da je za trenera imao Željka Obradovića i novac koji su crno-beli imali za budžet.

- Da sam ja imao Željka Obradovića, barem jednu Evroligu bih osvojio i da sam imao para koliko oni imaju. Zvezda jeste državni projekat, ali transparentni. Partizan je isto državni projekat, mogu da se ljute koliko hoće, ali netransparentni. Ne vidimo dokumentaciju, papire, pravdanja. Ne samo kada vam Ministarstvo prebaci novac, to je jedan način pomoći, drugi je grad Beograd - rekao je Čović.

(Telegraf.rs)

Video: "Posle prve utakmice mi je bilo jasno...": Obradović posle poraza u finalu prozvao ABA ligu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 033

    22. maj 2024 | 19:53

    Da je PARTIZAN imao šta si ti imao u zvezdi zadnjih 10 godina sigurno bi bio evropski prvak makar 3 puta. Ti to dobro znaš. Ako treba objasniću to pa nek me neko ubedi da nisam u pravu.

  • Dejan

    22. maj 2024 | 19:26

    Ljigavac nikad ne moze da bude čovek.

  • ja sam ja

    22. maj 2024 | 19:02

    Koliko je ovaj covek bolestan. Imao si deceniju vise od Partizana pa nikad nista nisi uradio, imao trenere, proverene igrace i nista. Neka se zabrine sto i pored osvojene aba lige nema garantovano mesto u Evroligi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA