Vreme čitanja: oko 1 min.

Čović otkrio da je Đurišić blizu Zvezde, ali ga hoće i NBA timovi: Evo kako biser Mege stoji pred draft

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema rangiranju ESPN-a, on bi bio odabran u drugoj rundi

  • 0
Nikola Đurišić Foto: ABA liga / Dragana Stjepanović

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović je danas gostujući na TV B92 otkrio da se Nikola Đurišić nalazi blizu dogovora sa Crvenom zvezdom, a da je Uroš Plavšić za sada jedini potvrđen kao pojačanje za predstojeću sezonu.

Istakao je da druga imena koja kruže u medijima za sada nisu na "tapetu", te da će se o svemu više razgovarati posle završnice Košarkaške Superlige Srbije, odnosno domaćeg prvenstva.

- Za pojačanja, mi smo doveli 20 igrača, ako vidite portale. Niti smo razgovarali sa Lojdom. Plavšića smo doveli, to smo dogovorili. Nismo daleko da se dogovorimo sa Đurišićem. Zavisiće od drafta, naravno - rekao je Čović.

A kako Amerikanci trenutno vide Nikolu Đurišića? Eminentni portal ESPN tradicionalno rangira košarkaše za NBA Draft i pored Nikole Topića koji je postavljen na jako visoko sedmo mesto, na spisku se nalazi i drugi biser Mege.

Sin bivšeg kapitena odbojkaške reprezentacije Srbije, Vesne Čitaković-Đurišić je prema sadašnjem preseku na 41. mestu, a izabrali bi ga Filadelfija Seventisiksersi u drugoj rundi preko "preuzetog" pika od Čikago Bulsa.

Zanimljivo je da se na spisku nalazi i sin Lebrona Džejmsa, Broni, kojeg mnogi vide sa ocem u Lejkersima, ali ga ESPN vidi u Boston Seltiksima sa 54. pozicije u drugoj rundi.

Na čelu se nalazi Aleks Sar, francuski košarkaš koji nastupa za australijski Pert, dok je drugi pik po njihovom izboru Zakari Rizašer iz JL Burga, takođe Francuz.

Naravno, spisak je podložan promenama i tek treba videti šta će se dešavati do Drafta koji se održava 26. juna u Bruklinu.

(Telegraf.rs)

Video: Danilo Anđušić o porazu od Zvezde i sukobu Nanelija i Lazarevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA