≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok odluka Partizana! Željko Obradović precrtao Nanelija i Doužera!

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova odluka će mnoge iznenaditi

  • 32
Željko Obradović, Džejms Naneli, KK Partizan Foto: MN Press

Košarkaški klub Partizan odredio je tim koji će nastupiti u Košarkaškoj Superligi Srbije, a odlukom trenera među registrovanim igračima nema Džejmsa Nanelija i Pi Džej Doužera. 

Crno-beli ovog petka od 18.30 igraju prvi meč polufinala nacionalnog prvenstva protiv Mege.

U timu Partizana su: Džejlin Smit, Zek Ledej, Savo Drezgić, Aleksa Avramović, Balša Koprivica, Kevin Panter, Alen Smailagić, Igor Jaramaz, Aleksa Dimitrijević, Uroš Trifunović, Danilo Anđušić, Mateuš ponitka, Bruno Kaboklo.

Trener Partizana Željko Obradović je nakon današnjeg treninga odredio tim za Superligu Srbije. Pred prvi meč, On je izjavio:

- Sutra počinjemo Kosarkasku ligu Srbije u situaciji koja je previše delikatna što se nas tiče, imamo dosta povređenih igrača i nekih drugih problema. Ali u kojoj god situaciji da se nalazimo uvek je najvažnije da igrači i mi reagujemo na pravi način i da pokažemo sve ono što imamo unutra, da damo sve od sebe, i da igramo najozbiljnije Kosarkašku ligu Srbije, to je jedina želja koju imamo - naglasio je Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: "Posle prve utakmice mi je bilo jasno...": Obradović posle poraza u finalu prozvao ABA ligu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    23. maj 2024 | 13:15

    ..................."uvek je najvažnije da igrači i mi reagujemo na pravi način i da pokažemo sve ono što imamo unutra, da damo sve od sebe, i da igramo najozbiljnije Kosarkašku ligu Srbije, to je jedina želja koju imamo"- naglasio je Obradović...................Posle dve godine bojkota iste ove lige on daje ovakvu izjavu, sta reci..........da li se smejati ili plakati. Bog me ubio ako postoje veci cirkusanti od njih.

  • Auu

    23. maj 2024 | 13:26

    Covke sta im uradi,raspade se klubcic njihov za 5 dana

  • realno

    23. maj 2024 | 13:00

    Dolazi Zagorac za evrokup, taman napad na top 32 cipiripi kao pre. Tuti Fruti Bursa, Trento, Ljetkabelis su vas oprali dok nije sipao Vucko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA