≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zbog meča Srbije i Drim tima crno tržište "eskplodiralo": Evo koliko koštaju karte za Pešićeve Orlove na OI

S. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Problem je samo meč sa Amerikancima....

  • 0
Košarkaška reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Košarkašku reprezentaciju Srbije ovog leta očekuje nastup na Olimpijskim igrama u Parizu, a brojni navijači planiraju da prate nacionalni tim, kako kraj malih ekrana, tako i na samom turniru. 

Kako trenutno stvari stoje, odlazak na sam događaj, koji počinje 26. jula, prati detaljna organizacija koja, pored smeštaja i džeparca, uključuje i karte za događaje u različitim sportovima. Kada je reč o košarci, ono što je poznato jeste činjenica da će grupnu fazu olimpijskog turnira za košarkaše i košarkašice biće odigrana u Lilu na "Pjer Moro" stadionu, a završnica u Parizu.

Žrebom je odlučeno da su košarkaši Srbije u Grupi C sa SAD, Južnim Sudanom i pobednikom kvalifikacionog turnira u Portoriku. Prvi meč će Orlovi odigrati protiv "Drim tima" 28. jula od 16.15 po našem vremenu. Tri dana kasnije se susreću sa kvalifikantomu istom terminu. Najveći favoriti na turniru u Portoriku su Italija i Litvanija. Poslednji susret grupne faze biće protiv Južnog Sudana 3. avgusta od 20 sati po našem vremenu.

Crno tržište zanima samo Drim tim

Kada je reč ceni karata. Kako trenutno stvari stoje, ulaznica za meč protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država nema, barem kada je reč o regularnoj internet kupovini. Na sajtovima koji preprodaju karte, kao i na "crnom tržištu" karte se mogu naći po ceni koja se kreće od 500 dolara za kategoriju D, do 1.200 dolara po jednoj ulaznici za najbolja mesta.

Za drugi susret, koji Srbija igra protiv kvalifikanta, cene se kreću od oko 50 evra, za kategoriju D, aonda slede one od 80, 120, 160 i 200 evra za kategoriju A.

Takođe, karata za poslednji meč u Grupi Srbije ima, a cene karata su identične kao i za drugi susret i kreću se od 50 do 200 evra.

Dani odmora i selidbe za Pariz su 4. i 5. avgust, pa sledi nokaut faza.

Prema trenutno dostupnim podacima, za mečeve četvrtfinala je moguće kupiti "Hospitaliy" ulaznice koje koštaju 425 evra., dok one za polufinale koštaju od 1.660 do 1.925 evra i obuhvataju pristupu "lounge" - u. Meč za bronzu satje od 875 do 1.750 evra, a za finale nema dostupnih podataka.

(Telegraf.rs)

Video: Kari Pešić otkrio da li preuzima Dubai

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA