Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda objavila hitno saopštenje: "Dobili smo izveštaj budžetske inspekcije..."

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve odgovore na prethodne diskusije na ovu temu crveno-beli su dobili u izveštaju i podelili javnosti.

  • 9
KK Crvena zvezda - KK Partizan ABA liga Foto Mileta Mirčetić

Košarkaški klub Crvena zvezda u javnost je izašao sa novim saopštenjem kako bi crveno-belu javnost obavestili o najnovijim dešavanjima u klubu.

Sada su istakli da su dobili zapisnik budžetske inspekcije, te da je na osnovu zapisnika Zvezda potpuno čista od primedbi i prekršaja.

Saopštenje vam prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je u četvrtak 23.05.2024. godine dobio Zapisnik o insepkcijskom nadzoru Budžetske inspekcije koja je vršila kontrolu namene trošenja svih sredstava u periodu od 01.06.2022. do 19.02.2024. godine.

Sa zadovoljstvom zaključujemo da je Budžetska inspekcija sačinila zapisnik bez ikakvih primedbi i prekršaja!

KK Crvena zvezda Meridianbet daje na uvid javnosti u prilogu ispod teksta.

Dužni smo da podsetimo da je Budžetska inspekcija ranije tokom 2023. godine već obavila detaljnu kontrolu kluba za duži period od 01. 01. 2012. godine do 31. 05. 2022. godine, kao i da je i tada, kao i sada, sačinila zvaničan Zapisnik bez bilo kakvih primedbi i prekršaja!

KK Crvena zvezda Meridianbet delima potvrđuje da je najtransparentniji klub na ovim prostorima, jer je osim izveštaja o namenskom trošenju sredstava, već davao (i davaće) na uvid javnosti sve prihode i rashode kluba, plate igrača, menadžmenta…

Naš klub pozdravlja sve napore da se od strane nadležnih državnih organa u dinar utvrdi poslovanje svih košarkaških klubova u Republici Srbiji, kao i klubova u drugim sportovima. Upravo zbog toga inspekcije su dobro došle u naš klub koji će kao i uvek detaljno obaveštavati javnost o svim aktivnostima po ovim pitanjima. Očekujemo da će nadležni organi u narednom periodu objaviti i izveštaje ostalih sportskih klubova koji bi trebalo da slede primer KK Crvena zvezda Meridianbet i javno objavljuju podatke ove vrste jer se delom finansiramo kao klub od strane države.

(Telegraf.rs)

Video: "Posle prve utakmice mi je bilo jasno...": Obradović posle poraza u finalu prozvao ABA ligu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    23. maj 2024 | 15:13

    Ma nisu valjda izdali novo saopstenje

  • Sokol

    23. maj 2024 | 16:17

    Pa dajte i vi vas izvestja. Porez,gde si pare od navijača, koliki je budzet za igrače, koliko ste dobili para od države itd. Vi zato mrzite covica sto vas gadja u metu i iznosi cinjenice. Ajde Jedan grobar da mi navede sta vam je Civic uradioo. Meta je sto vam Neda da muljate spinujete itd . Dosadni ste brate više sa tim napadanjem

  • Miron

    23. maj 2024 | 14:27

    KK "Saopštenje". Više ni sami ne veruju u svoje pisanije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA