Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo: Mega spremna za Partizan u KLS, Đurišić i Plavšić licencirani za mečeve protiv crno-belih!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće ovo interesantan duel

  • 8
KK Crvena zvezda, Plavsic, Djurisic Foto: MN Press

Košarkaši Partizana su ostali bez titule u ABA ligi, gde su u finalu poraženi od Crvene zvezde sa 3:0 u finalnoj seriji, dok ih već očekuju dueli u Superligi Srbije, koju igraju nakon dve godine pauze. Njihov prvi rival u ovom meču biće Mega.

Partizan je morao da otpiše tri svoja stranca za ovo takmičenje, pa tako Željko Obradović neće računati na Džejmsa Nanelija, Pi-Džej Doužera i Frenka Kaminskog, dok je pravo pitanje u ekipi Mege - da li će računati na Uroša Plavšića i Nikolu Đurišića.

Od ranije je poznato da je Plavšić povređen, tačnije, on je zbog povrede propustio mečeve u ABA ligi protiv Crvene zvezde u polufinalu, dok je Nikola Đurišić na draft kombajnu, gde je pokušao da se dokaže skautima i zaradi svoje mesto u tamošnjoj ligi.

Međutim, ono što je otkriveno Telegrafu, to je da su licencirani za mečeve Superlige i Nikola Đurišić i Uroš Plavšić.

Drugim rečima, oni su se stavili na raspolaganje, ali je pitanje da li je Plavšić zalečio povredu, odnosno, da li je Đurišić spreman da odigra verovatno i poslednje mečeve u dresu ovog kluba.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalna rampa Đurišića za Hangu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA