≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Juniori Mege posle velike borbe izgubili od Reala na F8 u Berlinu

D. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mega za drugo mesto u grupi igra protiv Olimpije iz Milana u subotu od 09.00 sati

  • 0
Mega Juniori Printsktrin: Euroleague

Juniori Mega MIS-a nisu uspeli da savladaju branioca trona, madridski Real, u drugoj utakmici grupne faze završnog ANGT turnira juniorske Evrolige u Berlinu. Posle velike borbe, aktuelni šampion je slavio 60:55 (13:14, 14:12, 11:14, 22:15).

Izabranici Dragoljuba Avramovića su imali minimalnu prednost posle uvodnih 10 minuta, Real je preokrenuo do velikog odmora, ali je imao svega poen viška. Tvrdo je bilo i u trećoj deonici, kada je Mega dozvolila rivalu svega 11 poena i poslednji period dočekala sa plus dva. Ipak, Real je vratio prednost u odlučujućem kvartalu, Mega je na sve načine pokušavala da se vrati, ali Madriđani su sačuvali višak i upisali pobedu.

U ekipi Mega MIS-a se sa 14 poena i šest asistencija izdvojio Džek Kajil, dok je do 14 brojao i Urban Kroflič. Dvocifren sa 13 poena i Aleksandar Vojinović, dok je Abdramane Sibi zaustavljen na samo tri poena, ali je uhvatio 10 skokova pod obručima, upisao po dve blokade i ukradene lopte.

S ozbirom da je pobedio i vršnjake iz Olimpije Milano u prvom kolu, Real Madrid je obezbedio čelnu poziciju u grupi i plasman u finale, a Mega će se za drugo mesto boriti sa Italijanima u subotu, 25. maja, od 09.00.

Mega MIS: Kroflič 14, Filipović 3, Danilović, Kajil 14 (6 as), Solomun 3, Sibi 3 (10 sk), Karalić, Nikolić 5, Srzentić, Vojinović 13, Bačko, Milosavčević

(Telegraf.rs/bcmegabasket)

Video: Nikola Jović otkrio: "Ja navijam za Zvezdu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA