Vreme čitanja: oko 2 min.

Obradović posle Mege nezadovoljan terminom meča: "Pričao sam pre mnogo godina..."

S. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Imao je šta da kaže Obradović

  • 18
Željko Obradović Foto: ABA liga j.t.d./Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizani savladali su ekipu Mege u prvom meču polufinala Košarkaške lige Srbije rezultatom 82:72.

Borila se Mgea, ali na kraju je presudio kvalitet crno-belih, a tim povodom, na konferenciji za medije govorio je trener Partizana, Željko Obradović.

- Očigledno dva različita poluvremena. Nije lako naći motivaciju posle svega pšto se desilo u zadnje vreme. Probali smo da podignemo moral ekipi, i  da im objasnimo da je ovo neko novo takmičenje, i da jedini način jeste da sezaboravi ono pšto je do sada bilo. To je uvek tako, i kada dobiješ, i kada izgubiš. Probali smo da radimo, sve probleme koje sam rekao da imamo, čak i povređeni igrači... Smit je preskočio jedan trening, jer ga je bolela noga, pa smo i danas vodili računa o tome - počeo je Obradović.

Dotakao se i toga što se meč igrao kada i Fajnal for Evrolige...

- Ono što sam ja pričao premnogo godina, jeste da smo igrali utakmicu u danu kada se igra Fajnal for. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima koji su došli, ali ja sam pre mnog godina rekao da košarka u Evropi treba da stane, kada se igra Fajnal for. I, nije ništa novo što sam to rekao i danas. Uz sve, ljudima niz KLS nije lak oda naprave kalendar, ali lično mislim da je moglo da se nađe rešenje, da sse igra ili sutra, ili neki drugi dan, samo da se ne igra danas kada se igra fajnal for. Ponavljam, ne ove, to je bilo moje mišljenje i kada sam radio u drugim zemljama, i uvek sam govori oda prvenstvo treba da stane kad je fajnal for, i da je to praznik kpošarke u Evropi, i da svi treba da pogledaju pšta se tamo dešava.

Potom se vratio na meč...

- Što se tiče utakmice, dva različita poluvremena, protiv mlade ekipe mege, koja je igrala sa velikom željom i entuzijazmom, i biće potrebno da se spremimo za drugu utakmicu, da probamo da odigramo bolje nego večeras - podvukao je Obradović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA