Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko Barać nakon poraza od Partizana: "Sa ovakvim procentom šuta ne možeš da dobiješ ovako dobrog rivala"

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli poveli sa 1:0 u seriji...

  • 0
Marko Barać Foto: Printscreen/Youtube

Košarkaši Partizana trijumfovali su u prvom meču polufinalne serije, pošto su na domaćem parketu savladali Megu rezultatom 82:72. Izabranici Željka Obradovića su tako poveli sa 1:0 u seriji, a naredni duel na programu je 27. maja, kada je domaćin ekipa Mege.

Nakon ovog kola svoje utiske izneo je trener poraženog tima, Marko Barać.

- Pre svega, čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Ovo je polufinalna serija, jedna utakmica. Znali smo da neć biti lako za nas. Mi smo u ovoj nekoj pauzi od polufinalne serije ABA lige, nekoliko mladih igrača pokušali da integrišemo u tim. Sigurno da nije lako kada se u ovom periodu dese takve promene, nije lako zadržati taj neki ritam koji smo imali u dosadašnjem delu sezone. Sa druge strane, sigurno da je ovo jedno neprocenjivo iskustvo. Polufinalna serija, gde je ovo prva utakmica, gde nas vrlo brzo očekuje revanš, utakmica u kojoj očekujem da budemo bolji. Pre svega, sa ovakvim procentom šuta, nema šanse da dobiješ ovako dobrog protivnika. Čini mi se da nismo uspeli dovoljno puta da dođemo do linije slobodnih bacanja, napadali smo obruč rekao bih nedovoljno čvrsto. To su neke stvari koje mi kroz sezonu radimo dobro, a večeras nisu bile na zadovoljavajućem nivou. Vratio bih se još jednomn na to iskustvo koje igrači dobijaju igrajući protiv renomiranih rivala, gde se svako opuštanje u defanzivnom delu, koja se na nekim drugim nivouima ne kažnjava, ovde je brutalno kažnjeno. To su stvari koje treba da izvučemo, da budemo bolji u nekim drugim utakmciama, i da se nadamo da ćemo još jednom da se vidimo u Areni - rekao je Marko Barać.

Podsećanja radi, prolaz u finale obezbediće ekipa koja prva ostvari dve pobede.

(Telegraf.rs)

Video: "Razmišljao sam da ga pitam za savet, ali me preduhitrio...": Marko Barać o Milojeviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA