≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lazarević otkrio kako se osećao posle tuče sa Nanelijem: "Bilo mi je krivo, ali…”

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije mu bilo svejedno što je propustio finale

  • 4

Košarkaši Crvene zvezde savladali su FMP sa 97:87, u okviru prvog meča polufinala Košarkaške lige Srbije, a Stefan Lazarević je nakon utakmice komentarisao kako je doživeo ovaj meč.

Ističe da je utakmica bila veoma zahtevna.

- Utakmica je i u fizičkom i psihičkom smislu bila zahtevna. Dobro smo otvorili utakmicu, u drugoj četvrtini imali pad, posle uhvatili priključak. 1-0 je samo, u ponedeljak čeka nova utakmica, da se osvežimo i spremimo i odigramo dobro u ponedeljak - rekao je Stefan Lazarević.

Dodaje kako je on predstavljao u ovom meču dobru zamenu za momke koji su izostali.

- Momci su iscrpljeni zbog finalne serije. Ja nisam imao neku ulogu tada, mislim da je bilo skroz u redu da ih malo odmenim, da dam sve od sebe da se oni osveže - dodaje Lazarević.

Ističe da mu je bilo jako krivo što nije bio u sastavu za finale ABA lige.

- Sigurno da mi je bilo krivo, ali opet kada nisam tu u mislima sam uz momke. Verovao sam u njih i da će uraditi dobar posao.

Trebalo je malo vremena da se svi priviknu na nove petorke.

- Možda se malo i navikavamo jedni na druge, ja sam imao veću minutažu. Dok se "pohvatamo" jedni sa drugima. Padovi se dešavaju, bitno je da smo uhvatili priključak i da smo priveli kraju kako treba.

Naravno, dobar šut na meču mu znači.

- Meni znači naravno. Nije baš ni jednostavno odmah se ubaciti u tu situaciji, jer znamo šta donose i Branko i Rokas ekipi, tako da sam se trudio da dam maksimum. Te neke stvari koje su se otvarale prirodno, uzimao sam šuteve, imao sam više prostora i hvala Bogu ispalo je sve dobro. Za šuteve je važno samopouzdanje, broj koliko ih uzimaš po utakmici, kontinuitet. Naravno, ima i tehničkih stvari, ali pre svega je samopouzdanje - zaključio je Lazarević.

(Telegraf.rs)

Video: Jago: FMP je dobra ekipa, očekivali smo težak meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefo

    24. maj 2024 | 23:56

    Mene samo i dalje interesuje kako je ovaj dečak posle,kako reče, teških telesnih povreda koje mu je naneo Naneli,odradio ceo trening odmah nakon toga?

  • нибрС

    25. maj 2024 | 08:02

    Е мој ти, цурице ти нису равне...

  • Holivud FMP

    25. maj 2024 | 10:05

    Pojeo si ga Lazo! Nemoj da ulaziš u frku kad si slabiji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA