≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubacio 36 poena Partizanu, sada završio u Portoriku: Neverovatan put američke zvezde

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je taj učinak ostvario u dva poraza od crno-belih prošle sezone

  • 0
Dvejn Bejkon i Džejms Naneli Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Vest o odlasku Dvejna Bejkona u Kinu začudila je ljubitelje košarke širom Evrope sredinom novembra prošle godine, a samo nekoliko meseci kasnije on je odlučio da još jednom promeni sredinu i ode na još egzotičniju destinaciju.

Klub Leones de Ponse objavio je u četvrtak da je sklopio saradnju sa Amerikancem, koji je u opremi Šangaj Šarksa u proseku davao 23.4 poena uz 5.1 skok i 2.8 asistencija na 39 utakmica.

Bejkon je sezonu ranije u Panatinaikosu bio jedan od najboljih igrača sa prosekom od 16.6 poena, uz dve jako dobre partije protiv Partizana u kojima je dao 17 i 19 poena, ali su Atinjani oba puta poraženi.

Sezonu ranije on je proveo u Monaku i u regularnom delu evroligaške sezone bio na proseku do 13.8 poena, dok je u četvrtfinalu davao 15 poena po susretu protiv Olimpijakosa.

Bejkon je 2017. godine draftovan kao 40. pik od strane Nju Orleans Pelikansa, a u NBA ligi je igrao za ŠArlot Hornetse i Orlando Medžik.

(Telegraf.rs)

Video: Ataman odbrusio novinaru u šali: Ako platite moje kazne, pričaću o sudijama do kraja sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA