≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Holidej režirao totalnu dramu za preokret Bostona: Indijana na korak do "metle", Pejsersi izgubili dobijen meč

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bostonu nedostaje još jedan trijumf...

  • 0
Boston Seltiks Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Boston Seltiksa na korak su do plasmana u veliko finale NBA lige pošto su i u trećem susretu savladali Indajana Pejserse, a ovoga puta, sa 114:11. 

Dali su Pejsersi sve od sebe, imali igru, domaći teren, imali su i vođstvo, ali je pobeda još jedanput izostala. Naime, posle ujednačene i efikasne prve deonice, kojsu su Seltiksi rešili u svoju korist 32:31, usledio je period dobre igre Indijane koja je preuzela vođstvo i čuvala ga do pred sam kraj meča.

Na tri minuta do kraja Pejsersi su imali +8, 107:99, a na minut do kraja rezultat je bio 111:106 i delovalo je da je meč praktično rešen, ali onda je Džru Holidej preuzeo stvari u svoje ruke. Postigao je koš uz faul i doneo svom timu 112:111, a onda je ukrao loptu i rešio pitanje pobednika sa linije za slobodna bacanja.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Tejtum sa 36 poena 10 skokova i 8 asistencija, a pratili su ga Braun sa 24, Horford sa 23, dok je Holidaj upisao 14 poena. U timu Indijane, istakao se Nembhard sa 32 poena, Mekkonel je upisao 23, a Siakam i Tarner po 22 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Numoljivi Bogdanović brutalnom trojkom doneo produžetke Atlanti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA