Vreme čitanja: oko 1 min.

Dončić nahvalio Irvinga: "Rođen je za situacije pod pritiskom, svaki dan učim od njega"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije ni čudno što se Kajri oseća fantastično u dresu Mavsa...

  • 0
Luka Dončić Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Dalas Maveriksa i reprezentativac Slovenije, Luka Dončić, pričao je za medije nakon utakmice koju su slavili protiv Minesota Timbervulvsa i istakao je da posao nije gotov.

Kaže da se oseća sjajno, ali da je jedan mentalitet sa kojim moraju da uđu u naredne mečeve.

- Ne znam šta bih rekao, ali osećaj je sjajan. Moramo da razmišljamo o narednoj utakmici, moramo da igramo istim mentalitetom. Oni neće odustati. Potrebna nam je još samo jedna pobeda, samo još jedna. Oni imaju sjajan tim i ništa još nije gotovo. Moramo da ostvarimo još jednu pobedu - rekao je Dončić.

Istakao je važnost svog najkvalitetnijeg saigrača, Kajrija Irvinga, koji igra neverovatno u ovom plej-ofu i deluje da je konačno našao svoje mesto u nekom timu i da se oseća dobro.

- On je rođen za ove situacije. Irving je rođen za ‘klač’ situacije pod pritiskom. Neverovatno je imati ga u našem timu. Od njega učim svaki dan, uvek je pozitivna energija. Doneo je mirnoću i zrelost našem timu - zaključio je Dončić.

Trenutno je 3-0 u seriji, a četvrta utakmica igraće se 29. maja, u noći između utorka i srede, od 2:30 časova posle ponoći.

(Telegraf.rs)

Video: Edvards "poleteo" i izveo jedno od najboljih zakucavanja sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA