Vreme čitanja: oko 1 min.

Jake reči Vladimira Štimca o Partizanu i Zvezdi: "Ne mogu protivnici da se druže? Očajno vam je to, prekinite"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je imao šta da kaže zbog čitave situacije

  • 14
KK Zvezda - KKPartizan FINALE ABA Foto: Mileta Mirčetić

Prethodnih dana se na društvenim mrežama povela ozbiljna polemika oko činjenice da se Aleksa Avramović "previše druži" sa protivnicima iz Crvene zvezde, dok je čak smetalo i to što je zajedno sa Nemanjom Nedovićem snimao reklamu, dok, o svemu se oglasio i Vladimir Štimac.

Nekadašnji centar Crvene zvezde i još nekolicine klubova u Evropi je ostavio poruku putem svog "X" naloga, gde je na neki način i osudio sve one koji su protiv "druženja" protivnika na terenu, čak i uprkos činjenici da dolaze iz iste zemlje.

- Meni ova mržnja određenih navijača je ispod svakog ukusa. Šta? Ne mogu da se druže i da budu prijatelji igrači Zvezde i Partizana? Pogotovo to mislim za domaće igrače. Prekinite da širite taj narativ, očajan je i pravi veliku štetu i podelu. Ti momci će braniti našu zastavu i dres Srbije uskoro. Pozitiva, pod hitno - napisao je Vladimir Štimac.

Između ostalog, tokom sezone smo imali i slučaj da vreme provode zajedno i dva Brazilca - Jago Mateuš iz Zvezde i Bruno Kaboklo iz Partizana, ali na kraju im je bilo i zabranjeno da se druže.

Sada je to slučaj sa Avramovićem, koji je uvek pohvalno govorio o Zvezdi, a u nekoliko navrata je istakao i da bi voleo da oba kluba igraju u Evroligi.

Čak je i Nemanja Nedović, inače košarkaš Crvene zvezde, došao na promociju kampa Danila Anđušića, koji igra u Partizanu.

(Telegraf.rs)

Video: Štimac došao da bodri Zvezdu protiv Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidi

    11. jun 2024 | 16:48

    Podela kad je pocela,nije ni kada je Zvezda 10 god grcala kod Dosa..ni tada,vec kada je Zvezda vratila stari sjaj..e onda krece mrznja Vujosevica..i nastavak sa ovom babom sada. Al malo su se zaigrali..zube su izlomili o tvrd kamen..sad tako krezavi mogu da bobonjaju i kevcu kao besni psi

  • Јован

    11. jun 2024 | 13:42

    Аврамовића под хитно у Звезду

  • Siki

    11. jun 2024 | 13:26

    Tačno se zna ko je glavni u sejanju mržnje i od koga sve ove godine to potiče i sve zbog svog položaja i čuvanje slobode i imovine i to dok svi ne budu rekli ko je i da se najuri ,podela ovako širokih razmera i sa tendencjom nekih gorih stvari neće prestati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA