Sferopulos otkrio kako je došlo do saradnje sa Zvezdom: "Da, tačno je, kada me je gospodin Čović pozvao..."

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Grk preporodio crveno-bele

Košarkaši Zvezde su loše započeli upravo završenu sezonu, ali su po dolasku Janisa Sferopulosa značajno popravili formu i na kraju osvojili tri trofeja. Grčki stručnjak je u delikatnom trenutku zamenio Duška Ivanovića i ispostavio se kao pun pogodak.

On je u opširnom intervjuu za klupski sajt otkrio i kako je došlo do saradnje sa Zvezdom.

Istakao je da nije oklevao ni trenutak kada je stigao poziv kluba sa Malog Kalemegdana.

- Da, tačno je. Kada me gospodin Čović pozvao, bio je vrlo direktan i rekao mi je šta tačno želi. Bio je veoma profesionalan, organizovali smo zoom sastanak i na sastanku smo shvatili da smo spremni na saradnju. Crvena zvezda je veliki klub i sa moje strane nije bilo nikakvog oklevanja u odluci da dođem ovde. Znao sam da ću odmah po dolasku voditi tim u dve utakmice protiv Partizana, ali nisam nimao nikakve sumnje u svoju odluku. Kao što se sećate, prvu utakmicu smo izgubili za tri poena, a u drugoj utakmici smo vodili 16 poena do treće četvrtine i u poslednjih 5 minuta su postigli mnogo poena, ako se dobro sećam, i tu utakmicu smo izgubili. Ja sam tada bio Zvezdin trener tek 7 dana. Mislim da se u toj odluci se vidi moja rešenost da dođem i da je to pokazatelj da nisam imao nikakve sumnje i oklevanja, jer sam dobio i ponudu da dođem nakon utakmica sa Partizanom, ali sam želeo da dođem pre tih utakmica. Rekao sam da ćemo igrati utakmice, da ćemo se boriti, a ako izgubimo-na početku smo i napredovaćemo, što se i desilo. Nakon te dve utakmice, napredovali smo toliko da smo pobedili svaku narednu koju smo igrali protiv Partizana - rekao je između ostalog Janis Sferopulos.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović završio u đakuziju sa šampanjcem u ruci: Zavirite na ludo slavlje iz slačionica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda za Zexa

    15. jun 2024 | 20:00

    Dokle bre gospodine Janise...

  • Siki

    15. jun 2024 | 16:38

    On umislio da je trenerčina jer je kao pobedio Željka osam puta uz pomoć države ,mafije ,sudija...još kao veliča se to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA