Telegraf u Somboru sa NBA zvezdama: Bogdan i Jokić kao braća, Nikola ukazao kapitenu Srbije ogromnu čast

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Telegraf je i ove godine u Somboru na konjičkim trkama koje organizuje klub Nikole Jokića, reprezentativca Srbije, NBA superstara i čoveka zbog kojeg cela Srbija ne spava i gleda Denver Nagetse i NBA ligu

Pre samog početka priprema reprezentacije Srbije, kapiten Orlova Bogdan Bogdanović i jedan od najboljih košarkaša današnjice, Nikola Jokić uživaju u Somboru. Ekipa Telegrafa došla je u rodni grad NBA superstara, kako bi na licu mesta ispratila dešavanja na samom hipodromu, kao i rezultate koje aktuelni MVP NBA lige postiže sa svojim konjima. 

Prethodnih godina, Telegraf je ekskluzivno ušao u štale "Dream Catcher" i razgovarao sa Nikolinim ocem o NBA i njegovom detinjstvu, a baš kao i tada, i ovoga puta uživali smo u spektaklu u Somboru. Naročito jer je i kapiten Srbije i as Atlanta Houksa, Bogdan Bogdanović bio u društvu svog prijatelja iz Denvera.

Kao dva brata, NBA zvezde i reprezentativci Srbije uživale sa porodicama, a momenat za pamćenje viđen je kada je pobedilo Nikolin grlo "Amsterdam".

Nikola je u transu zagrlio Bogdana, a onda i brata i ica i sišao na stazu kako bi dobio nagradu.

A, onda, centar Denver Nagetsa ukazao je veliku čast Bogdanoviću pošto je insistirao da i on dođe na stazu. Kada se spustio, Bogdan je bio taj kojem je uručen trofej, a uz osmeh podigao ga je visoko.

Video: Jokić doveo Bogdanović da gledaju trke konja, usledila je neverovatna radost posle pobede

Komentator sa razglasa je poručio:

-Bravo momci, da podignete trofej i u Parizu!

(Telegraf.rs)

Video: Jokić i Bogdanović u super raspoloženju uživaju na hipodromu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA