VUJOŠEVIĆ: Sramota je kako mediji pišu o Daniloviću

"Danilović je u Urgentni centar došao u teškom stanju, ko može da tvrdi da li je bio pijan ili nije, što je tema nekih medija. On nije zaslužio ovakav medijski tretman, jer je kao čovek i košarkaš zadužio ovu zemlju" rekao je trener Partizana

  • 7

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izrazio je nezadovoljstvo izveštavanjem medija o incidentu sa prijateljem koji je doživeo predsednik tog kluba Predrag Danilović i pozvao udruženja novinara da se time pozabave.

- Danilović nije zaslužio ovakav medijski tretman jer je on čovek i košarkaš koji je zadužio zemlju rezultatima koje je ostvario - rekao je Vujošević na redovnoj konferenciji posle utakmice u Valjevu između Partizana i Metalaca (88:62).

- Niko nije srećan zbog nesreće koja se dogodila Daniloviću - dodao je strateg Partizana i poručio da "nema smisla provlačiti čoveka kroz blato".

Vujošević je pozvao udruženja novinara, da se pozabave načinom na koji je pisano o Daniloviću "ako znaju šta je moral".

- Danilović je u Urgentni centar došao u teškom stanju, ko može da tvrdi da li je bio pijan ili nije, što je tema nekih medija -kazao je on.

Vujošević je takođe zamerio pojedinim političarima na neodmernim izjavama koje su potom pogrešno interpretirene.

Predrag Danilović ranjen je u noći između petka i subote nožem u jednom restoranu u Košutnjaku, nakon čega je operisan u Urgentnom centru u Beogradu, gde se oporavlja.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • partizanovac

    20. maj 2013 | 02:44

    Mars i jedan i drugi.

  • NasukanBrod

    20. maj 2013 | 07:27

    Sam je stvorio sliku o sebi-nasilnik, kad je geprkovao onog sudiju u Vrscu.. a druga stvar, najbolji drug bije svoju zenu kad se napije? Pa kako moze da se druzi sa nekim ko bije zenu.. naravno da nece biti predstavljen kao nevinasce... s' kim si takav si...

  • Komentator

    20. maj 2013 | 07:44

    Ne, ne, ne sinko, silno gresis! Treba da te je sramota bahatosti Danilovica. Problematican je on odavno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA