Vreme čitanja: oko 1 min.

Realov gorostas menja Lesora u reprezentaciji Francuske

Vreme čitanja: oko 1 min.

Postoji šansa da se Lesor do početka Mundobasketa oporavi

  • 0
Mathias Lessort, Matijas Lesort Foto: Coudert/Sportsvision / Sipa Press / Profimedia

Košarkaš Virtusa Ajzea Kordinije i igrač Reala Vensan Poarijea priključiće se reprezentacije Francuske na pripremama za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 25. avgusta do 10. septembra, prenosi Jurohups.

Selektor Francuske Vensa Kole odlučio je da Kordinije zameni Frenka Ntilikinu, koji će zbog povrede da propusti predstojeći Mundobasket.

Poarije je pozvan u nacionalni tim pošto novi košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor još nije dobio dozvolu lekara da učestvuje na SP.

Lesor se trenutno nalazi na lekarskim pregledima u Atini posle kojih će biti poznato da li će igrati za selekciju Francuske na SP.

Francuski mediji očekuju da bivši košarkaš Partizana bude spreman za Mundobasket.

Kordinije i Poarije će otputovati u Tokio gde će selekcija obaviti završne pripreme za SP i odigrati dva prijateljska meča protiv Japana i Australije.

Selektor Francuske trenutno na raspolaganju ima 13 igrača, a konačan spisak saopštiće uoči početka Mundobasketa. Francuska će na SP igrati u grupi H sa Kanadom, Letonijom i Libanom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Lesor uz zvučnike dominira u hodnicima Arene uz grobarske zvučnike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA