≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaši Srbije odleteli u Kinu, Dobrić poslao jasnu poruku

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Verujte u nas", jasan je srpski reprezentativac

  • 0

Košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je u četvrtak veče u Kinu, gde je očekuju završne pripreme pred Svetsko prvenstvo!

Orlovi će do početka Mundobasketa odigrati još dve utakmice - sa Kinom i Brazilom - a bek Ognjen Dorbić izneo je svoja očekivanja.

- Iskreno, nismo se toliko fokusirali na protivnike. Više gledamo kako mi da napredujemo kroz te utakmice i da popravimo neke stvari koje su nam pravile probleme. To je pripremni turnir, rezultat možda i nije toliko bitan. Naravno, svi bi voleli da pobede, ali i da se desi poraz, to nije toliko bitno, koliko je važno da kroz te utakmice izađemo bolji i da na prvenstvu budemo najbolji - rekao je Dobrić koji se osvrnuo na dosadašnji deo priprema:

Košarkaška reprezentacija Srbije Srbija - Italija Foto: MN Press

- Mislim da smo odradili odličan posao u ovom delu priprema. Ostao je još taj pripremni turnir u Kini, pre prvenstva. Nadam se da će i to proći u redu, pre svega da ostanemo zdravi i svi na broju i da kroz te utakmice i treninge budemo što bolji, jer cilj nam je da budemo najbolji na tom prvenstvu. I da probamo da igramo najbolje što možemo i ostvarimo što bolji rezultat.

- Mislim da je ekipa izuzetno fizički dobro spremna, poletna je, mlada. Igramo lepu, atraktivnu košarku, mislim da nas to krasi i to je trenutno najbitnije. To nam je baza na kojoj gradimo. Možemo da popravimo mnogo stvari kao što su neke situacije u odbrani, tajminzi u napadu i još neke košarkaške sitnice. Sve u svemu, mislim da imamo dobru bazu, imamo za šta da se uhvatimo. Do prvenstva, to će izgledati sigurno još bolje. Verujte u nas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA