Vreme čitanja: oko 1 min.

Svetislav Pešić otkrio zašto Bogdanović i Milutinov nisu igrali protiv Brazila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema razloga za brigu

  • 2
Košarkaška reprezentacija Srbije Srbija - Italija Foto: MN Press

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, rekao je posle meča protiv Brazila da je zadovoljan učinkom svojih košarkaša na ovom meču.

Istakao je da je ovakva utakmica i bila potrebna njegovom timu, kao i da su Bogdan Bogdanović i Nikola Milutinov odmarali na ovom meču, jer su se više trošili na prethodnim pripremama.

- Trebala nam je ovakva jedna utakmica proti Brazila koji ima "size" i visinu, ima iskusne igrače, imaju atletiku i visinu, to je ekipa koja je dobila Australiju na njihovom terenu per nedelju dana. Dobili su sve utakmice do sada. Oni su rival koji nam je baš onako legao, i kada su nam naši sponzori ponudili ovaj turnir, pitao sam protiv koga ćemo da igramo, takva nam je ekipa bila potrebna.

- Odlična provera, malo smo poštedeli Bogdanovića i Milutinova, oni su igrali malo više od ostalih na prethodnim utakmicama, tako da su normalno trenirali, sve je u redu. Drugi su odigrali, neki koji nisu imali mnogo minuta, sada su ih dobili. Sada nas očekuje prvenstvo, sutra putujemo za Manilu, imamo još malo vremena da odmorimo i da poradimo na još nekim detaljima u odbrani i napadu. Ekipa se razvija, u dobrom smo raspoloženju. Imamo te tri utakmice koje su važne u grupi, to je važno da se dobro pripremimo, da budemo zdravi, polako se adaptiramo i na ovu vremensku razliku - poručio je selektor Pešić.

(Telegraf.rs)

Video: Šta je pisalo na ceduljici koju je Pešić dao Bogdanoviću na početku konferencije?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • size i visine

    21. avgust 2023 | 19:58

    hau jes no

  • Milance1

    22. avgust 2023 | 09:44

    Posaljite penzionera u zasluznu penziju! Nema vise svrhe da on vodi bilo sta. Veliko hvala i uzivaj u ostatku svog zivota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA