Vreme čitanja: oko 1 min.

Važno je da se zoveš Nikola i da si košarkaš: Ovako je Jović "klač trojkom" doneo Srbiji pobedu protiv Brazila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stasao je u NBA ligi

  • 0
Nikola Jović Printskrin: Twitter / DunkLeagueNBA

Košarkaška reprezentacija Srbije je slavila protiv Brazila sa 89:85 u poslednjoj pripremnoj utakmici pred Mundobasket, te su tako Orlovi i osvojili trofej u "Kupu solidarnosti" u Kini, gde su zabeležili i pobedu protiv domaćina.

Srbija je imala dosta muke, a treba reći i da je igrala bez Bogdana Bogdanović i Nikole Milutinova, međutim, dosta su Orlovi bili bledi u ovom meču, te su na kraju i slavili zahvaljući sjajnom Nikoli Joviću, koji je "klač trojkom" doneo pobedu.

Nikola Jović je očigledno preuzeo odgovornost tokom meča, pogodio je tri trojke, od čega je jedna bila izuzetno važna. Ona se dogodila na nekih 45 sekundi do kraja, kada je opet uzeo sve u svoje ruke, namestio se i ispalio trojku iz svojih ruku samo "cepajući mrežu".

Potom je i Jago Mateus, novi plejmejker Crvene zvezde, bio taj koji je na 10 sekundi do kraja smanjio prednost Srbije na samo jedan poen, ali nije bilo mesta za preokret.

(Telegraf.rs)

Video: Ja sam gledajući asove u reprezentaciji i počeo da igram košarku: Nikola Jović o igranju za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA