Vreme čitanja: oko 1 min.

Muta Nikolić stao u odbranu Jokića: "Muka mi je od mučenja Jokića, čovek je umoran"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Proslavljeni trener Miroslav Muta Nikolić je u novom intervjuu stao u odbranu Nikole Jokića

  • 10
Miroslav Muta Nikolić Foto: Marko Jovanović

Kao dugogodišnji pomoćnik Aleksandru Đorđeviću i drugim trenerima, Muta Nikolić je u reprezentaciji proveo dobar deo svoje karijere sa nacionalnim timom i tom prilikom je mogao da radi sa svim velikim košarkaškim imenima našeg i prethodnog doba.

Za to vreme stekao je puno iskustva, pa je dao sebi za pravo da se osvrne na situaciju sa Nikolom Jokićem u čiju je odbranu stao.

- Muka mi je od ‘mučenja’ Nikole Jokića. Čovek je umoran, iscrpljen dugom NBA sezonom. Pa, jel igrao u Kini 2019, pa prošle godine na EP… I u prošlosti su otkazivali, pa šta… Niko se ne tera u nacionalni dres. I šta znače prozivke da nisi patriota ako se ne odazoveš selektoru.

Okrenuo se i komentarima da se razmatra stranac u nacionalnom timu, ideji kojoj očigledno nije naklonjen.

- A neki pominju stranca u srpskoj reprezentaciji, pa njega bi platili. Bolje bi nam bilo da se vratimo na sistem premija (igrači i stručni štab) kao nekada. Vremena se (ne) menjaju. Lično i trenerski, ne želim stranca u dresu Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdana Bogdanovića sačekalo iznenađenje saigrača u avionu na putu za Kinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pex

    23. avgust 2023 | 09:30

    Preko 2 meseca je umoran ? Tamo se posle 50 min igre oporavi za 2 dana i igra novih 50 min a sad koliko mu treba ? Je l na nagaznu minu stao ? Je l polomio nesto ? Trudan ?

  • Cv

    23. avgust 2023 | 09:28

    Kako Doncic ni 1 sezone nije bio umoran i on igra nba i gasol nije bio umoran pa onda novicki pa sada imamo raznih primera onaj ko ima zelju igrace i sa 1 nogom i umoran samo da je tu uz ekipu makar igrao i 20 minuta ne mora 40

  • Дража

    23. avgust 2023 | 09:43

    Бежи Муто вези гоблене!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA