≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pratimo Nikolu Joviću, gledali smo njegove treninge...": Trener Majamija hvalio svog košarkaša iz Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ističe trener Majamija da bolje nije moglo

  • 2
Nikola Jović Foto: Tanjug/AP

Košarkaška reprezentacija Srbije je otišla put Filipina, gde će igrati sve svoje utakmice na ovogodišnjem Mundobasketu, koji se pored ove zemlje održava i u Japanu i Indoneziji. Ne mogu da računaju Orlovi na svoje najveće zvezde, ali, tu su one u nastajanju.

Jedna od njih, možda i najveća, jeste Nikola Jović, mladi košarkaš Majami Hita, koji je u svojoj "ruki" sezoni stigao do velikog NBA finala, gde je poražen od Denvera Nagetsa, koje je predvodio Nikola Jokić.

Na kraju, Nikola Jokić nije odlučio da zaigra za Srbiju na ovom Mundobasketu, ali Jović jeste. Postojala je bojazan da će i Jović ostati sa ekipom kako bi trenirao uz Majami i Erika Spolstru, međutim, odazvao se Pešiću, a upravo je trener Majamija ovo istakao i kao pun pogodak.

Spolstra je rekao i da će ga pratiti.

- Imali smo oko dve i po ili čak i tri nedelje trening kampa, gde su bile uključene i utakmice. On je mogao da igra u tim mečevima, a mi smo poslali naš stručni štab da ga poseti i provede nedelju dana s njim u kampu. Sada smo opet na istom mestu, on je oko osam kilometara dalje. Uz saobraćaj, možemo se naći za oko 45 minuta, što znači da ćemo sigurno biti zajedno dok smo ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Jovićev hit odgovor novinarima pred put na Mundobasket

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 321

    24. avgust 2023 | 09:24

    Dosli iz Majamija da kontrolisu treninge Jovica..to je to. Placam te pa da vidimo sta radis?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA