≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceca pozdravila Jokića ovim jakim rečima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je izazvalo oduševljenje svih prisutnih

  • 25

Srpski košarkaš, Nikola Jokić iskoristio je slobodno vreme i izašao u somborsku "Gradsku kafanu", gde je koncert održala srpska folk diva Svetlana Ceca Ražnatović.

Vidno veseo i raspoložen Jokić je stigao u pomenuti lokal, a onda je usledilo pravo veselje i delirijum srpskog košarkaškog asa.

Veselio se Jokić, skidao majicu, peo se na stolicu i đuskao koliko god je mogao, a u jednom momentu na kraju koncerta, Ceca je odlučila da ga pozdravi.

- Gospodine Jokiću, čestitam na osvajanju prstena. Naš ponos, srpski ponos. Još deset osvoji, i dosta ti je - rekla je kroz osmeh srpska folk diva, što je izazvalo oduševljenje kod svih prisutnih, a kako je to izgledalo, pogledajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Provodi se nikad u životu: Jokić se zaneo na koncertu, pa se popeo i na stolicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    25. avgust 2023 | 08:12

    Gospodine Jokicu, istumbao si nam skroz osecanja, verujem da te je ogroman deo nacije gotivio i budio se da bi te bodrio i navijao, ali mislim da si tom istom delu nacije postao jedno ogromno razocaranje. Mozes ti da osvojis i jos tih 10 prstenova (kako Ceca kaze) i budes najbolji svetski igrac ali srpski sigurno nisi. Najbolji srpski igraci su hiljade kilometara odavde i bore se za nas grb i zastavu. Samo si pokazao da vestinu znas ali osecaj odgovornosti koji veliki imaju nemas

  • Delija

    25. avgust 2023 | 06:32

    On je ponos za sebe i ufuranu bracu...taj nije za SRBIJU

  • Pera

    25. avgust 2023 | 06:55

    Kako ga nije sramota?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA