Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit izjava Pešića posle pobede u stonom tenisu, pomenuo i Novaka: "Dobri su, a moraju još da rade na tehnici"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor je održao čas stonog tenisa

  • 3

Košarkaška reprezentacija Srbije se već nalazi na Filipinima gde će igrati sve svoje utakmice kako grupne, tako i eventualne završne faze ovogodišnjeg Mundobasketa. Orlovi su spremni, i ne samo za košarku, već i za stoni tenis. 

Naime, tokom jednog od treninga, reprezentativci i selektor Svetislav Pešić organizovali su turnir u stonom tenisu, a pobednik je, na iznenađenje mnogih bio upravo popularni Kari.

Tako, na konferenciji za medije, na pitanje Telegrafa o tome, kako se snalaze košarkaši sa stonim tenisom i reketom, selektor Pešić je u svom, šaljivom, maniru odgovorio:

- Dobri su, dobri su. Rade na tehnici, na bekhendu i forhendu. Nije lako igrati protiv nekoga ko je odavno prošao tu školu. Novak je tenis, a ovo je stoni tenis - rekao je selektor Pešić.

(Telegraf.rs)

Video: Kari Pešić svirao kraj, a onda smo videli hit scenu na treningu Orlova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    25. avgust 2023 | 10:09

    Dotle doslo da se prica o stonom tenisu,nekada se pricalo prvo mesto ili... Sad je dobro sto su se kvalifikovali. Ovaj Danilovic svaka cast razbija covek savez al bukvalno

  • Raso

    25. avgust 2023 | 11:04

    Hahaha...pocinjete liciti na fudbalere i onu sprdacinu u Qataru! I oni su sve radili osim svoj posao. Boze daj da vi ne prodjete gore od onih turista. Dosta je slicnosti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA