Vreme čitanja: oko 1 min.

Oboren rekord Svetskog prvenstva u košarci: Filipine i Dominikanu gledao nestvaran broj ljudi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna brojnost navijača u Filipini areni

  • 3
Filipini, Manila, košarkaška reprezentacija Srbije Foto: Fiba

Utakmici Filipini - Dominikanska Republika u Manili prisustvovalo je 38.115 navijača, što je novi rekord kad su u pitanju Svetska prvenstva u košarci.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Svetske košarkaške federacije (FIBA) u "Filipini Areni" danas se našlo 38.115 navijača, čime je i zvanično postavljen novi rekord po broju navijača na nekoj utakmici Mundobasketa.

Prethodni rekord po broju navijača postavljen je 1994. godine na Mundobasketu u Kanadi, u finalu između Sjedinjenih Država i Rusije, kom je prisustvovalo 32.616 navijača.

Očekuje se da novi rekord postavljen danas bude ponovo oboren bar još jednom do kraja Mundobasketa, pogotovo ako se selekcija Filipina plasira u drugu fazu takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    25. avgust 2023 | 16:08

    Prenosa na RTS po grupama nema jer MTS hoće da natera sve korisnike njihove telefonije da potpišu dvogodišnji ugovor sa njima za televiziju....... ili ako koristite internet svako malo zovu da obnovim ugovor na dve godine i dobijam gratis televiziju i brži internet.....zar ja nisam zaslužio brži internet i bez potpisa jer ga koristim 15 godina i plaćam svaki mesec 1749 dinara ......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA