≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Džon Holand pred Srbiju pričao o Partizanu, ali i o saigračima iz Zvezde: "Znamo šta nas čeka, možemo s njima"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Portoriko je zabeležio pobedu

  • 1

Košarkaška reprezentacija Portorika je uspela da slavi protiv Južnog Sudana sa 101:96, i to posle produžetka pošto je regularni deo završen na neverovatan način, kada su Portorikanci imali dva bacanja za pobedu.

Jedan od aktera ovog duela je bio i doskorašnji košarkaš Crvene zvezde, Džon Holand.

On nije imao previše zapaženu ulogu, ali je dao svoj doprinos.

- Ovo je Mundobasket, mnogo toga može da se dogodi, da se desi. Mi smo pokazali veliko srce, tim je pokazao. Utakmica je bila čudna, napred, nazad, bila je teška. Na turniru kao što je ovaj, to je bitno, pobeda je samo bitna. Jedna po jedna utakmica.

Da li je ovo najluđa završica regularnog vremena u karijeri?

- Luda utakmica, ali imali smo sreće da pobedimo. Ovo je Svetsko prvenstvo, sve je moguće da se dogodi. Nije bila naša najbolja utakmica. Bilo je teško, bilo je grešaka i svega... Rolerkoster emocija, sjajan osećaj je posle pobede na kraju. Ne znam da li je luđe od derbija sa Partizanom, nije kao u Srbiji, ali je ovo sjajno iskustvo, njima je to bio prvi put na Svetskom prvenstvu' - rekao je on.

Idući meč igra Portoriko protiv Srbije, a Holand kaže da je pričao s Dobrićem i Petruševim.

- Oni su moji saigrači, pričao sam s njima. Sad mislimo o ovoj utakmici, moramo biti bolji, ali ako hoćemo da igramo s njima. Imamo i pripreme, moramo dosta stvari da odradimo bolje, ali moramo se malo više spremiti, treba da shvatimo šta nam je potrebno i šta treba da uradimo.

Da li je ovo dobro pred utakmicu sa Srbijom?

- Ovde smo pokazali srce, stigli smo do prve pobede, nebitno kako, došli smo do nje, trebalo je da pobedimo i tim je pokazao mnogo karaktera. Ima dosta toga tu, treba da popravimo stvari i da idemo utakmicu po utakmicu.

Kaže i da je spreman za Srbiju.

- Igrali smo u Beogradu, ovo je drugačije, cela utakmica će biti drugačija, mislim da se moramo pripremiti, možemo da igramo bolji, napravili smo dosta grešaka, nadam se da ćemo biti spremniji za Srbiji jer znamo šta očekujemo, oni su sjajan tim. Imamo "ukus" toga što oni mogu da urade i sad moramo uraditi bolje.

(Telegraf.rs)

Video: Filipinac u opremi Srbije došao da gleda Orlove na SP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    26. avgust 2023 | 13:31

    Izgubili ste pre 10 dana 50 razlike i vi nozete sa nama! Tesko, Boga mi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA