≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Opet štosovi...": Slobodan Šarenac "prozvao" Đanmarka Poceka zbog ponašanja na Mundobasketu, setio se srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li će i ova "šok terapija" uspeti

  • 3
Slobodan Šarenac Đanmarko Poceko, Foto: MN press, Printskrin: Instagram/slobodan_sarenac_official

Košarkaši Italije igraju protiv Dominikanske Republike meč drugog kola grupe koja se ukršta sa Srbijom u nastasvku takmičenja, a prvo poluvreme je obeležio, ko drugi, do Đanmarko Poceko - selektor Azura.

Đanmarko Poceko je trener čiju karijeru obeležavaju srčanost i njegova dinamitnost pored terena, takav je bio kao igrač, a i sada kao selektor ne ume da promeni, te je to pokazao i već u prvom poluvremenu ove utakmice.

Poceko je uspeo da dobije dve tehničke greške za nekih 17 minuta i tako zaradi i isključenje, posle kog su svi bili u čudu. Tačnije, možda svi u hali, ali ne i poznati srpski novinar i komentator, Slobodan Šarenac, koji se odmah podsetio Srbije.

- Opet predstava Đanmarka Poceka, selektora Italije, kao na prošlom Evropskom prvenstvu protiv Srbije. Tehničke i isključenje i drama. E, da vidimo da li će mu opet uspeti štos, sada protiv Dominikanske Republike. A izgleda pojedinci nisu gledali meč Italije protiv nas pa su u čudu - napisao je Šarenac putem društvene mreže "X".

Podsetimo, Italija je na prethodnom Evrobasketu bila bolja od Srbije i to nakon ogromnog preokreta, koji je "čudom" došao upravo nakon što je Poceko zaradio isključenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    27. avgust 2023 | 14:08

    Nije štos! Čovek je očigledno prava budala koju treba suspendovati na duži period i poslati na lečenje!

  • Prevaranti

    27. avgust 2023 | 16:06

    Nije budala, on to radi smišljeno i namerno, i tako i dobija neke utakmice. Slični su italijanski treneri i u drugim sportovima. Mnoge sudije nasedaju na njihove trikove.

  • Cv

    27. avgust 2023 | 15:41

    No hate druze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA