≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Milutinov: "Mislim da je ovo najbolji poklon za selektora"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Otvorili smo utakmicu kako je trebalo"

  • 0

Srbija je trijumfovala u drugoj utakmici grupe B na ovogodišnjem Mundobasketu. Orlovi su savladali Portoriko sa 94:77 i nadomak su plasmana u drugu fazu takmičenja. Ipak, brine pad u igri naše reprezentacije. Na poluvremenu je Srbija imala prednost od 30 poena, da bi sredinom četvrte četvrtine Portoriko prišao na -10.

O pomenutom meču govorio je centar Srbije, Nikola Milutinov. On je naveo da ovakve oscilacije u igri ne smeju da se dešavaju.

- Otvorili smo utakmicu kako je trebalo, igrali smo stvarno odlično tih prvih 20 minuta. Na žalost, u drugom poluvremenu smo stvarno pali, svi smo svesni toga, ali nije nam se obilo o glavu. Moramo da učimo iz grešaka i da budemo bolji - započeo je Milutinov.

Orlovi su se u drugom poluvremenu opustili, a protivnik je svoje napade koristio, da bi u jednom trenutku došao i na pristojnih -10.

- Moguće da je neko opuštanje. Ipak je bila velika razlika na poluvremenu, nismo igrali u nastavku onako kako smo se dogovorili - nastavio je centar Olimpijakosa.

Ipak, pobeda je najvažnija. Podsetimo, ovim trijumfom je Srbija praktično osigurala plasman u drugu fazu.

- Najbitnije od svega je da smo pobedili. To što je drugo poluvreme odigrano lošije - dobro je da se nešto nauči iz toga. Nismo se opekli ovog puta, idemo dalje - nastavio je reprezentativac Srbije.

Selektor Srbije, Svetislav Pešić, proslavlja svoj 74. rođendan, tako da je ova pobeda pravi poklon.

- Mislim da mu je ovo najbolji poklon koji je mogao da dobije od nas. Videćemo šta ćemo dobiti od njega, i da li ćemo dobiti - završio je sa osmehom Nikola Milutinov.

Naša selekcija svoju treću utakmicu na Mundobasketu igra u sredu od 10 časova, a protivnik je Južni Sudan.

(Telegraf.rs)

Video: Kapiten Srbije Bogdanović iskren: Dobro je da imamo situaciju u kojoj je neizvesno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA