≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Akile Polonara uoči duela sa Srbijom: "Sigurni smo da možemo pobediti bilo koga, prošli mečevi nisu bitni"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mislim da nije bitno što smo pobedili u poslednja dva susreta jer govorimo o protekle dve godine"

  • 0

Košaraška reprezentacija Italije pobedila je Filipine 90:83 i tako uspela da prebrodi prvu fazu Svetskog prvenstva.

Oni će upravo biti jedan od rivala Srbije u borbi za četvrtfinale, pa nas tako treću godinu u nizu očekuju bitni okršaji ove dve selekcije.

Jedan od najbitnijih šrafova u redovima Azura Akile Polonara posle meča sa domaćinom u Manili istakao je da oni mogu svakoga da dobiju ukoliko igraju na svom nivou, a isto tako je dodao da nije bitno ono što se desilo u prošlim godinama.

- Da, naravno, ovo je bila važna utakmica za nas i važna pobeda za prolaz u drugu fazu. I sada mi imao još dva tečka meča u kojima tražimo pobedu. Pre svega ćemo uživati noćas i od sutra ćemo početi da razmišljamo o tim utakmicama.

- Moramo biti fokusirani meč po meč. Sigurni smo da možemo pobediti bilo koga, međutim ukoliko ne budemo igrali našu košarku možemo i izgbuiti od bilo koga. Mislim da nije bitno što smo pobedili u poslednja dva susreta jer govorimo o protekle dve godine. Ove godine je to drugačiji tim i to može biti potpuno drugačija utakmica - izjavio je Akile Polonara.

(Telegraf.rs)

Video: Kapiten Srbije Bogdanović iskren: Dobro je da imamo situaciju u kojoj je neizvesno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA