≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milutinov otkrio kakav je Bogdan kao kapiten, a posebno ohrabruju njegove reči pred meč sa Italijom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobra atmosfera je u taboru Orlova posle ubedljive pobede nad Sudanom

  • 0

Košarkaši Srbije demolirali su Južni Sudan sa 115:83 i sa maksimalnim učinkom nastavljaju Mundobasket u novoformiranoj grupi sa Italijom i Dominikanskom Republikom.

Nikola Milutinov je ostvario dabl-dabl učinak uz 17 poena i 10 skokova i uz Nikolu Jovića i Bogdana Bogdanovića bio je najzaslužniji za ubedljiv trojumf Orlova.

- Znali smo koliko su dobar tim i da ne smemo da imamo oscilacije kao na prošlom meču, igrali smo 40 minuta stvarno dobro u nekim momentima gde smo malo pali, odigrali smo dobru utakmicu i samo treba tako da nastavimo u drugoj rundi - rekao je Milutinov, koji je upitan i o tome što nosioci igraju mnogo minuta.

- To je odluka trenera, na nama je da radimo šta nam se kaže.

Sudanci kao i Italijani i Dominikana šutiraju dobro trojke, pa je Milutinov upitan koliko je ovo bila dobra provera za Orlove.

- Dobro šutiraju, pokazali su to večeras, dobro zagrevanje za naše naredne protivnike - poručio je centar Orlova, a potom se osvrnuo na Italijane, sa kojima se sastajemo 1. septembra.

- Imamo iskustva sa njima i moramo da uradimo bolji posao nego što smo do sada radili. Mislim da sam spreman i jedva čekam da uđem u tu utakmicu - konstatuje Milutinov.

Na kraju je upitan i o ulozi kapitena Bogdana Bogdanovića i kako to funkcioniše.

- To je njegova uloga, on treba to da radi. Ne samo on, nego i Stefan Jović kao zamenik obavljaju tu ulogu. Odlična je hemija, slušamo ih i do sada se isplatilo - zaključio je Milutinov.

(Telegraf.rs)

Video: Došli iz Australije i Bangkoga da bodre Srbiju na Mundobasketu: Imaju staž, očekuju medalju!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA