Vreme čitanja: oko 1 min.

Marinković nije želeo da odgovara Italijanima: "Ne gledamo šta ko priča, znamo kako će biti s njima"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bek Orlova ističe da je dobro što je naš tim imao dva ozbiljna testa

  • 0

Vanja Marinković je posle pobede Srbije nad Južnim Sudanom rekao da je ovo bila najteža utakmica za Orlove na dosadašnjem Mundobasketu, a da je najbitnije da su pobedili i da prenose maksimalan učinak u narednu fazu.

- Prvi smo u grupi što je najbitnije, dobro smo odigrali, oni su fizički dosta jaka ekipa, imaju dobru odbranu i dobar sistem, spremili smo se dobro za njih, bilo je "gore-dole" u prvom poluvremenu, ali mi smo igrali svoju igru, trčali i na kraju smo slavili. To je najbitnije da smo prvi u grupi i da idemo dalje.

Vanja ističe da je dobro da je ekipa imala ovako težak fizički duel, kao i da je imala mali pad ne meču protiv Portorika.

- I visoki su i snažni, iskaču na piku non-stop, bilo je teže igrati sa njima, nego u prethodnim mečevima. Dobro je što smo malo pali protiv Portorika i što smo danas ostali čvrsti. Igramo sledeću sa Italijom, znamo da će biti čvrsti i da će biti teško.

Nije želeo Marinković preterano da priča o Italijanima.

- Mi ne gledamo, niti pratimo šta ko priča, nama je bio bitan Sudan, suta imamo malo odmora i malo treninga, pa igramo sa njima. Stvarno ne znam šta je rekao Spisu, mislim da niko ne zna, ali gledamo sebe i idemo dalje.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jović posle pobede nad Južnim Sudanom: "Znači nam Novakova podrška"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA