≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

FIBA odredila termin: Evo kada Srbija igra protiv Italije u 2. krugu, mnogima se ovo neće svideti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponovo će Orlovi rano ujutru igrati svoj meč

  • 3

Košarkaši Srbije igraju protiv Italije u drugom krugu Mundobasketa 1. septembra od 10 časova po vremenu u Srbiji.

Bilo je poznato da će Orlovi igrati 1. septembra, a sada je potvrđeno da će to biti termin koji nije preterano popularan ljubiteljima košarke u Srbiji, a to je rano ujutru.

Po lokalnom vremenu Srbija i Italija igraju u 16 časova, pa je shodno terminu naš timzakazao trening za petak od 14 do 16 po vremenu u Manili, odnosno od 08 do 10 časova po vremenu u Srbiji.

U novoj grupi će nam rival pored Italije biti i Dominikanska Republika, a ukoliko pobedimo oba meča, 99 odsto ćemo izbeći Amerikance u potencijalnom četvrtfinalu.

Za razliku od prvog meča novoformirane grupe, u drugom, protiv Dominikanske republike je naš tim dobio povoljniji termin, pa će tada igrati od 14 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdan Bogdanović "plakao od smeha" na konferenciji zbog Svetislava Pešića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    30. avgust 2023 | 17:13

    Kazete da amerikanci dobijaju litvance 99 posto? Nisam bas siguran

  • Vanja

    31. avgust 2023 | 09:28

    Već 5. put se oglašava da Simanić, Marinković i Ristić nisu nivo ostalih. Ristić uopšte ne igra pod košem. Šutira trojke!!! Jel to primarni zadatak centra. Posebno je iritantan Marinković. Pošto-poto dečko želi da se nameće, šutira kao da je beogradska druga liga, troši lopte u toj meri da i postigne po neki koš. Takva potrošnja lopti je štetna. A...Simanić je...operisan. Isto ne zna se na kojem mestu igra. Još ranije je eliminisao Teodosića (jel Datone bolji) i Marjanovića (sakupljao bi igrače-centre oko sebe) a sada i perspektivnog Topića.... I ako ovu! reprezentaciju Amerike ne pobedimo nećemo nijednu. Nikad slabija. Gledao sam ih. Litvanija i Letonija bezobrazni, drsko. Nije mi jasno zašto obe ove reprezentacije ne dobijaju tehničke. Na svaku odluku prigovaraju, mršte se, gestikuliraju, prljavo igraju..To smo videli u malu sa Francuzima tj. Crnogorcima. Pri tome sudije su im dobrano išle na ruku. Svaki sloj Vučevića je bio praćen rukom na bok ili dodirom ruke. Svako ko je igrao košarku zna da najmanja sila pri skoku izaziva disbalans igrača... Po kvalitetu morali bi da dobijemo i podmukle Italijane I Dominikansku republiku.

  • Demi

    30. avgust 2023 | 20:55

    Šta kaže Sharac na to?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA