≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Avramović i Petrušev odradili trening uoči Italije, Pešić je ovo rekao o njihovom nastupu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slika koja sve može da nas raduje

  • 1

Poslednju pripremu pred duel sa Italijom izabranici Svetislava Pešića odradili su tokom večeri u Manili.

Gledali smo egzibicije Nikole Jovića i Bogdana Bogdanovića, međutim ono što najviše može da raduje i tim i sve pristalice jeste povratak dva igrača redovnim treninzima.

Nismo imali isreće u prva dva susreta pošto su povrede zaradili Filip Petrušev i Aleksa Avramović, međutim oni su bili u punom trenažnom procesu, a i sam selektor je najavio da će igrati u petak.

- Ostali momci su tu, dvojicu njih smo uspeli da zaštitimo iako su juče mogli da igraju, da ih ne trošimo. Igrali su dobro i juče i danas i oni će sigurno igrati sutra - rekao je selektor.

Utakmica Srbije i Italije u drugoj fazi Mundobasketa na programu je od 10 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jović dao koš iza leđa sa pola terena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    31. avgust 2023 | 13:52

    Kakvi god da su, boje kluba ne treba da utiču na nacionalni tim jer je reprezentacija jedna velika porodica. Aleksa je srčan i borben, oporaviće se on, Petrušev, kakav god bio, naš je, naložili su ga iz kluba, zato sada trpi veseljak posljedice, ali je tu, oporaviće se i on. Boriši želim brz oporavak i svaka čast njemu i svakome koga nije sramota obući nacionalni dres. Ne treba prozivati ostale koji se nisu odazvali. Najbolja osveta će im biti ako ovi momci donesu medalju kući, vjerujte, biće im krivo što bar nisu iz lože pružili podršku. Srećno i gazite do finala, ako i ne bude medalja, nema veze, zajedno ćemo žaliti i nadati se boljim rezultatima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA