Vreme čitanja: oko 1 min.

Osvoji deo nagradnog fonda od 200.000 dinara!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prihvati Mozzart Izazzov - uhvati tri igrača na meču Srbija – Italija

  • 0

Ostavili su nas bez Olimpijskih igara, izbacili sa Evropskog prvenstva, sada je vreme da poravnamo račune. Ovo je dobra prilika da uvećaš stanje na svom računu, jer ako pogodiš tri igrača sa meča Srbija - Italija i uhvatiš najveću kvotu dana, imaš šansu da osvojiš deo nagradnog fonda od 200.000 dinara u sklopu Mozzart Mundobasket Izazzova.

Ono što je posebno dobro u vezi sa ovim izazovom je to što možeš da miksuješ poene, skokove i asistencije. Na primer, Nikola Milutinov je na meču sa Južnim Sudanom imao 10 skokova, odnosno 15 protiv Portorika, a ukoliko veruješ da može da prebaci granicu od 9,5, čeka te kvota 1,85. Isto tako, Nikola Jović je postigao 25 poena na prošlom meču, a protiv Azura je granica na njega 11,5. Da li ide novi plus na njega?

Mozzart Izazzov trajaće tokom celog Mundobasketa, potrebno je da na sajtovima mozzartbet.com i mozzartsport.com pratiš dnevne zadatke i uvek budeš u igri za deo nagradnog fonda od 200.000 dinara koje Mozzart deli svaki dan.

(Telegraf.rs)

Video: Južnosudanac se izvinio zbog udaranja Boriše: "Nisam prljva igrač, žao mi je..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA