≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Foto-ubod: Da li ova slika razlog zašto je Srbija poražena od Italije na Mundobasketu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Moglo je sve biti drugačije, ali...

  • 7
Srbija, Italija, Mundobasket Foto: Sport klub

Košarkaši Srbije su poraženi od Italije sa 78:76 u prvoj utakmici druge faze Mundobasketa, čime su na određen način sebi i zakomplikovali put u četvrtfinale. Nije sve izgubljeno, imaju Orlovi šanse da dođu do prvog mesta, evo i kako, ali...

Srbija sada mora da navija za Dominikanu protiv Portorika, a onda i sama da slavi protiv nje sa četiri poena kako bi došla do prvog mesta, a poraz od Italije ostavlja mnogo pitanja.

Orlovi su imali prednost od ogromnih 16 poena sredinom treće deonice, kada je usledio ogroman pad. Napravila je seriju Italija, pogađali su, Simone Fontekio je postigao devet poena uzastopno, potom i Luiđi Datome daje dve trojke...

Krenula je i čevrta deonica, na terenu su ostali igrači koji su ispustili prednost - Nikola Milutinov, Stefan Jović i Bogdan Bogdanović su za to vreme sedeli na klupi.

Selektor Svetislav Pešić je, žargonski rečeno, ponovo zaboravio da ubaci svoje najbolje igrače, ponovo je Italija slavila i to je bio veoma loš deža-vi na prošlogodišnji Evrobasket.

Jedna slika s početka poslednje deonice i pokazuje zabrinutost košarkaša, a kako je to izgledalo, možete pogledati na fotografiji na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava Bogdan Bogdanovića nakon poraza od Italije na Mundobasketu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    1. septembar 2023 | 12:39

    Kada smo vodili +5 pa do +16,do te prednosti smo stigle bez Bogdana i Jovića,tako da uopšte nije do toga.

  • Pp

    1. septembar 2023 | 12:53

    Bolje da Bogdana uopšte nije uvodio u igru. Neko drugi bi mogao možda i da pogodi neki šut.

  • dzoni13

    1. septembar 2023 | 15:19

    Pa jedan od razloga sigurno jeste… ali najvazniji razlog je kad Pešić samo iz sebi znamih razloga vrsi trostruku hokejašku izmenu i tada krece nas sunovrat…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA