≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milutinov pričao o "stavljanju u džep" Valančijunasa, pa dobio pitanje o Boriši: Nije mogao da sakrije emocije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emotivna poruka centra Orlova

  • 1

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Litvaniju uz fenomenalnu partiju i demoliranje velikog rivala. Na kraju je bilo 87:68 i Orlovi su došli na korak od plasmana na Olimpijske igre.

Novu fenomenalnu partiju pružo je Nikola Milutinov, koji je ubacio devet poena i imao 5 skokova i 2 asistencije, ali je i potpuno neutralisao glavnog igrača Litvanije - Jonasa Valančijunasa.

Posle meča, iskazao je zadovoljstvo zbog ove partije i istakao da je ekipa znala da ima kvalitet.

- Mi smo znali svoj kvalitet unutar ekipe, nismo mnogo pričali u javnosti, ali smo znali da imamo potencijal sa Bogdanovićem kao našim liderom, drago mi je da smo pokazali da smo dobra grupa momaka i da imamo kvalitet - rekao je Milutinov i istakao da su svi igrači bili na nivou u četvrtfinalu.

- Protiv ekipe kao što je Litvanija mora da se igra tako, svi su pokazali kvalitet, zaslužena pobeda za nas i nadam se da ćemo tako nastaviti i u polufinalu.

Otkrio je Milutinov i koliko ih je motivisala poruka Boriše Simanića pre meča.

- Prvi put nam je pustio poruku na grupu i to nam je tako emotivno došlo, svi smo se obradovali, dalo nam je neku dodatnu energiju, on je dosta doprineo ovoj pobedi - emotivno je poručio centar Orlova, koji se potom osvrnuo i na duel protiv Valančijunasa.

- Znao sam da imam mnogo težak zadatak, strašan igrač, trebalo je potrošiti dosta energije, drago mi je da je zadatak obavljen kako je trebalo i da smo u polufinalu.

(Telegraf.rs)

Video: Uz rakiju, tri prsta i Božju pomoć do polufinala Mundobasketa: Srbi spremni za meč u Mnaili

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    5. septembar 2023 | 13:32

    Konačno da ovaj momak dobije zasluženu ulogu i minutažu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA