Vreme čitanja: oko 1 min.

Dramatične reči Pešića o Boriši Simaniću: "Mogli smo da ga izgubimo, sreća pa smo imali ovog čoveka"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor otkrio da je situacija bila izuzetno kritična

  • 1

Svi u taboru Orlova, i selektor Svetislav Pešić i košarkaši Srbije, pobedu nad Litvanijom u četvrtfinalu Mundobasketa posvetili su Boriši Simaniću.

Otkrili su da je njihov saigrač bolje i da im je pre meča sa Litvanijom na grupi reprezentativaca poslao prvu poruku.

Ono što je najbitnije, otkrili su da je situacija sa Simanićem bolja, nakon što je usled komplikacija i nove operacije ostao bez bubrega.

Ali, situacija je bila izuzetno opasna, čak i kritična po Simanićev život, što je na konferenciji otkrio i Svetislav Pešić.

- Znate kako, meni je to, ja sam dosta emotivan po tom pitanju. To je katastrofa za nas bila. Nikome ne bih poželeo da se to desi. Mogli smo da ga izgubimo, ali nismo. Igraš svaki dan utakmicu... Ali on je jedan krasan dečko, kako baš njega to da zadesi. Žao mi je, imali smo veliku sreću da je profesor Radovanović vrsan, iskusni doktor. Ne znam šta bi se desilo da on nije bilo tu. Jedan čovek pravi ekipu, a jedan može da je rasturi. Ovo je zasluga Boriše što je izdržao, što je izdržao. Šta bi se desilo ne znam... Ide sve bolje i bolje i to je najvažnija vest - poručio je Pešić.

(Telegraf.rs)

Video: Kari otkrio šta je tajna moćne igre Orlova: "Od početka imamo moto - svi za jednog, jedan za sve"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    5. septembar 2023 | 16:12

    Jel vam sada napokon jasno da smo mi SRBIJA, REPUBLIKA SRPSKA, CRNA GORA, jel vam jasno da smo jedni drugima najbitniji, jel vam Delije i Grobari sada jasno da ne vodi nigdje prepucavanja vasa, pa zar nije prelepo kao nekada da u dvorani, a zamislite u areni 20,000 hiljada ljudi, po deset vasih, deset nasih i takmicenje u navijanju, zar ne vidite da nas napokon mora Borisa ujediniti da shvatimo.sta znaci dati sebe za zemlju svoju....zar ne vidite da je nasim kosarkasima Borisa dao motiv i snagu, idemo braco do pobjede, neka nasa borba bude neprestana, SRBIJA JE VEC NAS PRVAK. NEKO PRVAK A NEKO KONJOVODAC UVIJEK JE BILO, NA 12 HEROJA 4 IZDAJNIKA, NEKI OD NJIH ISKORISTE PRIPREME PA SAD DAJU 25 POENA KLUBU, NEKO VRIJEDJA KOSOVO PA SE NE UDOSTOJI ODAZVATI NA ZOV ZEMLJE NEKOM JE PREČA AMERIKA ZEMLJA PROKLETA, A NEKO JE SAMO KONJOVODAC OBICNI....DRIPAC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA