≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Boriša Simanić konačno nasmejan: Ovo je prva fotografija iz bolnice heroja Orlova posle drame koju je prošao!

Vreme čitanja: oko 1 min.

U međuvremenu, poruke podrške za Borišu stižu sa svih strana

  • 20
Boriša Simanić, Nuni Omot, Mundobasket 2023, Košarkaška reprezentacija Srbije, Južni Sudan, Filipini Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Košarkaš Srbije Boriša Simanić još uvek je u bolnici pošto mu je, posle nezgodnog udarca koji je dobio na meču sa Južnim Sudanom, odstranjen bubreg. A, posle nekoliko kritičnih dana, pojavila se i fotografija hrabrog košarkaša. 

Naime, reč je o fotografiji, tačnije skrinšotu, iz dela razgovora koji je imao sa svojim prijateljima. Ono što hrabri jeste to što je Boriša nasmejan, a vide se i kako pokazuje spojena tri prsta.

U međuvremenu, poruke podrške za Borišu stižu sa svih strana.

Da podsetimo, Simanić je doživeo tešku povretu na utakmici protiv Južnog Sudana posle udarca koji je dobio Nunija Omota. Usledila je operacija u Manili, ali je došlo do komplikacija, pa je posle druge operacije jedan bubreg odstranjen košarkašu.

Simanić je i dalje u bolnici "Makati Medical Center" odakle je poslao poruku saigračima i ohrabrio ih pred nastavak takmičenja na Mundobasketu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan

    6. septembar 2023 | 06:12

    Naš hrabri dečače mirni dostojanstveni i tihi čoveče ti ćeš još igrati . Ne može ruka grubijana tebe slomiti ili uništiti . Kad ti drugovi na postelju donesu medalju znaćeš da si pobedio teški izazov i da će tvoje ruke još mnogo i mnogo koševa sipati na našu veliku radost . Svi te volimo naš dečače . Tvoj osmeh je vredan zlatne medalje pa makar se naši momci danas vratili kući

  • Ns

    6. septembar 2023 | 07:04

    Brz oporavak i sve najbolje za jednog od junaka srpskog sporta!

  • Monarh

    6. septembar 2023 | 06:31

    Zelim ti brzo ozdravljenje i povratak u reprezentaciji Borisa. Srbija je uz tebe !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA