Vreme čitanja: oko 1 min.

Pronašli smo atraktivnu srpsku navijačicu koja je dominirala na tribinama protiv Litvanije

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je poznata influenserka

  • 6
Jovana Kvržić Printskrin: Instagram/jovana_kvrzic

Imala je košarkaška reprezentacija Srbije veliku podršku u utorak, tokom meča četvrtfinala Svetskog prvenstva protiv Litvanije!

Jedna od onih koja se isticala i veselila se svakom poenu Orlova jeste i srpska influenserka Jovana Kvržić koju je kamera nekoliko puta uhvatila na tribinama.

Mnogi su se pitali ko je uopšte devojka koja je upala u kadar tokom slavlja, da bismo vrlo brzo dobili odgovor. Pogotovo što je Jovana na svom Instagramu podelila veliki broj fotografija i video snimaka sa same utakmice.

Za one neupućene, Jovana je po vokaciji master farmaceut i student doktorskih studija, a njena privatna interesovanja blagovremeno su postala njeno zanimanje. O tome je svojevremeno pirčala u jednom intervjuu koji je dala za Telegraf.

Kada je u pitanju sama utakmica, Srbija je demolirala Litvance i u petak će igrati polufinale Mundobasketa. Da li protiv kanade ili Slovenije, videćemo u sredu popodne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA