Vreme čitanja: oko 1 min.

RJ Beret pun hvale na račun naše reprezentacije: "Svaka čast Srbiji"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Kanade nije bio iznenađen sjajnom partijom Orlova

  • 0
Beret Foto: FIBA.com

Košarkaši Srbije priredili su senzaciju, pošto su u polufinalu Mundobasketa savladali favorizovanu Kanadu rezultatom 95:86 i plasirali se u finale. Rival u borbi za zlato biće im bolji iz duela SAD-Nemačka.

Ipak, košarkaš Kanade RJ Beret je nakon meča kazao da je Srbija sjajno odigrala, te zasluženo dobila meč.

- Svaka čast Srbiji odigrali su super, brzo su krenuli. Bili su sjajni od početka. Mi smo se borili, ali nismo mogli da pariramo - započeo je svoje izlaganje košarkaš Kanade.

Istakao je da su obe ekipe igrale fizički jako, te da odbrana njegove reprezentacije nije bila na nivou kakvom je bila do sada.

- Mislim da su oba tima igrala jako fizički. Pokušavala su da dođu do ukradenih lopti, jako su udarali i jedni i drugi. Naša odbrana nije bila toliko dobra na ovom turniru, tako da to je to - rekao je RJ Beret.

Beret 2 Foto: FIBA.com

Za Kanađane je ovo bilo dobro iskustvo, posebno za košarkaše koji su prvi put na Mundobasketu.

- Bilo je zbunjujuće, ne znam. Trener nas je dobro vodio. Ali za igrače, kojima je ovo prvi Mundobasket. Malo još učim. Ovo je bilo dobro iskustvo. Videćemo kako će ići - nastavio je Beret.

Istako je da nije iznenađen agresivnom igrom Srbije.

- Nisam iznenađen. Bio sam dobro pripremljen. Iskreno, bila je ovo zabavna utakmica iako smo izgubili. Stekli smo to iskustvo. Moramo da dobijemo da odemo sa medaljom - iskren je košarkaš.

Ističe da su dobili dosta faulova, te da to nije moglo da se kontroliše.

- Igrali smo čvrsto, jako defanzivno. Dali smo sve od sebe. Morali smo da izbacimo loptu dalje. Dobili smo dosta faulova, to ne može da se kontroliše - završio je Beret.

I pored poraza Kanada će imati priliku da osvoji medalju, rival u borbi za treće mesto biće joj poraženi iz meča SAD-Nemačka.

(Telegraf.rs)

Video: Ekipa zbijala šale, Vanja "pretio" Joviću, pričali o Italiji kroz smeh: Zbog ovoga je Srbija tim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA