≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepa grčka novinarka pitala Bogdana o Đinobiliju, Srbin mu poslao poruku: "Manu, hvala ti i otvori svoj DM..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdanović je poručio Đinobiliju da želi njegov dres

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: Telegraf

Košarkaška reprezentacija Srbije uspela je da se plasira u finale Mundobasketa, gde će im rival biti selekcija Nemačke, koja je iznenadila sve pobedom protiv SAD-a. Orlovi su takođe napravili i "mini senzaciju", gde su slavili protiv Kanade.

Najzaslužniji za ovu pobedu bio je Bogdan Bogdanović, kapiten reprezentacije Srbije, koji je postigao 23 poena, a uz to je imao i četiri skoka, kao i tri asistencije, a takođe je njegova igra u odbrani bila poprilično zapažena.

Tokom meča, divljenje Bogdanoviću je pokazao i Manu Đinobili, legendarni NBA igrač iz Argentine, koji je jednostavno bio oduševljen onim što je video.

Nakon utakmice, o Đinobiliju je Bogdanovića upitala i Dora Panteli, poznata grčka novinarka. Ona je upitala i košarkaša da pošalje poruku Manu Đinobiliju. Imao je šta Bogdan da mu kaže,

- Manu, otvori svoj DM, treba mi tvoj potpisani dres. Hvala, hvala puno, mnogo sam naučio od tebe i hvala ti za sve - kratak je bio Bogdan.

(Telegraf.rs)

Video: Veselo u taboru naše reprezntacije: Bogdan izneo utiske nakon prolaska Srbije u finale SP-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA