Vreme čitanja: oko 1 min.

"Svi za jednoga i jedan za svi, uzmi Kari svetsku titulu": Navijači Srbije skandiraju selektoru Pešiću!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šou u Manili!

  • 0

Košarkaši Srbije igraju protiv Nemačke finale Mundobasketa, koje je na programu od 14 časova i 40 minuta, a svuda širom Manile je viđena prava ludnica napravljena u režiji navijača Orlova, koji su zauzeli kafiće širom prestonice Filipina.

Navijači Srbije su pristigli u ogromnom broju, stizali su od samog početka turnira, kada su u šali rekli da su kupili i karte za finale.

Tada verovatno niko nije ni verovao stvarno da Srbija može do finala, ali danima kasnije, košarkaši su ih razuverili i sada će igrati na najvećoj mogućoj pozornici.

Srbi su stigli, a širom kafića su zagrmele domaće pesme, među kojima su se mogli čuti i Baja Mali Knindža, Nedeljko Bajić Baja... Ovoga puta navijači su skandirali i sada već čuvenu izreku Svetislava Pešića.

- Svi za jednoga, jedan za svi, uzmi Kari svetsku titulu - sve se to orilo Manilom, a kako je izgledalo možete videti u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA