Vreme čitanja: oko 1 min.

Reči kapitena za ponos Srbije: "Ponosan sam na momke kako su se borili, jedna od najboljih grupa igrača"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdan Bogdanović ponosan je na svoje saigrače

  • 1

Bogdan Bogdanović je tokom celog prvenstva predvodio Orlove, a odličan je bio i u finalu, posebno tokom prvog poluvremena, dok ga je u drugom Nemačka žestoko čuvala i zatvorila.

Posle meča Bogdan je rekao da je ponosan na saigrače i da nikada nije bio sa boljom grupom, ali da ostaje žal zbog propuštene šanse za zlato.

- To je bio cilj, da se plasiramo na Olimpijske igre, ušli smo u finale, napravili smo jedan korak dodatni iz sportske perspektive, ali jako mi je krivo, bili smo na jedan šut od zlatne medalje, oni su bili bolji, ceo turnir su pokazali da znaju da igraju te teške utakmice, malo nam je falilo iskustva, ali to je košarka, jedna lopta uđe, jedna ne. Ponosan sam na momke kako su se borili od početka, nikad nisu gubili veru i nadu, podržavali smo se, imali smo neke teške trenutke, samo reči hvale za sve.

Najpozitivnije stvari sa prvenstva?

- Nadam se da možemo da gradimo nešto od ovoga. Kao što rekoh, ponosan sam kako smo radili, jedna od najboljih grupa sa kojima sam sarađivao, svi su pravi takmičari i sportisti. Drago mi je da sam bio deo toga.

Olimpijske igre?

- Dogodine.

Upitan je i Bogdanović o Dobriću, koji se povredio na početku utakmice i on smatra da je to bio težak udarac za naš tim.

- Dobrić nam mnogo znači i u napadu i u odbrani, desio se taj peh, i tu se nekada gube utakmice, nije sreća bila danas na našoj strani, ali bože moj, idemo dalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA