Vreme čitanja: oko 1 min.

Simanić otkrio šta ga čeka u narednom periodu: "Tri meseca ne smem ništa da radim, sada sam odlično"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kada sam prvom prilikom uspeo fizički da dođem do mobilnog, poslao sam im poruku i to ih je stvarno mnogo moralno podiglo"

  • 7
Boriša Simanić, Novak Đoković Printskrin: RTS

Jedan od dvanaest srebrnih Orlova iz Manile Boriša Simanić je uprkos svim poteškoćama sa kojima se suočio došao na doček i zajedno sa saigračima izašao pred okupljeni narod.

Pre izlaska na balkon Skupštine grada on je bio i na prijemu kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nakon kog je u razgovoru za Prvi program Radio Beograda rekao da se oseća dosta bolje.

- Odlično sam stvarno! U početku je bilo baš nezgodno. Iz dana u dan je sve bolje. Počeo sam i da hodam i da jedem, tako da se nadam ubrzanom oporavku.

Nakon operacije tokom koje mu je odstranjen bubreg Boriša nije imao telefon, ali je prvom prilikom stupio u kontakt sa saigračima i timom.

- Pošto sam imao dve operacije, praktično pet dana nisam znao za sebe. Nisam imao ni telefon. Kada sam prvom prilikom uspeo fizički da dođem do mobilnog, poslao sam im poruku i to ih je stvarno mnogo moralno podiglo. I meni su značile te njihove pobede, tako da smo se na taj način međusobno dopunjavali. Pratio sam ih preko mobilne aplikacije.

Simanić je istakao i da veruje da će opet zaigrati košarku.

- Za sada ne znam mnogo. Naravno, moguće je da opet zaigram. Znam samo da tri meseca ne smem ništa da radim. Posle toga treba da se bubreg... Očekuju me analize pod fizičkim naporom i onda ćemo sve znati posle toga - zakljčuio je Boriša Simanić za Radio Beograd.

(Telegraf.rs)

Video: Dao si nam bubreg, daćemo ti srce Boriša: Navijači kliču Simaniću pred meč sa Kanadom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA