≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo zbog čega na dočeku nisu bile odbojkašice i Ivana Vuleta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Postoji logično objašnjenje

  • 4
Doček košarkaša Srbije Foto: Telegraf

I pored dočeka za pamćenje koji su srpski navijači priredili košarkaškoj reprezentaciji i Novaku Đokoviću, mnogi su sumnjičavo vrteli glavom. Naime, veliki broj navijača se zapitao zašto na pomenutom dočeku nije bilo mesta za odbojkašice Srbije - vice prvakinje Evrope i Ivanu Vuletu - svetsku prvakinju u skoku udalj.

Svakako da pomenute sportistkinje zaslužuju da se nađu na balkonu, jer su uveseljavale naciju na svakom velikom takmičenju, ali za to postoji logično objašnjenje.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije nije imala vremena za odmor nakon finala Evropskog prvenstva i srebra osvojenog u Briselu. Očekuje ih kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre održava se od 16. do 24. septembra u kineskom Ningbu gde će za rivala imati čak sedam reprezentacija.

Osim našeg, održavaju se još dva turnira, a plasman u Pariz obezbediće samo prve dve ekipe sa svakog.

Sa druge strane, Ivana Vuleta je otputovala u Judžin gde učestvuje na mitingu Dijamantske lige. Zajedno sa njom, takmičiće se i Angelina Topić.

Poslednji miting održava se u Americi 16. i 17. septembra

Olimpijada u Parizu održava se 2024. godine, te se nadamo da će se košarkašima, Novaku, atletičarima i odbojkašicama na balkonu pridružiti i druge reprezentativne selekcije.

(Telegraf.rs)

Video: Jovana Stevanović: "Ne bih volela da Srbija naturalizuje odbojkašice"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    13. septembar 2023 | 14:44

    Dobro da je neko objasnio narodu inače bi bila velika bruka ..

  • Mirjana

    13. septembar 2023 | 17:20

    I jeste velika bruka i sramota.. Imale bi sve one toliko vremena da su bile pozvane na balkon kada su bile u Srbiji. Ovo je samo pravdanje.. Sramota. Cestitke Novaku i kosarkasima svakako.

  • mica

    14. septembar 2023 | 16:55

    kosarkasi su docekani iz vise razloga, zbog neocekivanja nekog posebnog rezulteta, pa je utoliko radost bila veca, od odbojkasica, Ivane i ostalih sportista se ocekuju manje vise postignuti rezultati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA