≫ 

Srpski navijači se svađaju na Olimpijakosovom Fejsu: Rat Grobara i Delija zbog Partizanovog žreba! (FOTO)

Pristalice večitih rivala vode pravu virtuelnu borbu nakon što je žreb u Nionu odredio da crno-beli igraju protiv šampiona Grčke u 3. kolu kvalifikacija za LŠ

  • 23

Nema sumnje da će utakmica Partizana i Olimpijakosa biti meč visokog rizika, jer su u pitanju klubovi čiji navijači imaju dug istorijat sukoba i među klubovima vladaju velike tenzije.

>>> Albanac sa Kosova dovodi Olimpijakos u Beograd: Igrao u Zagrebu i Prištini, svađao se sa Mitrovićem (VIDEO)

>>> Prva reakcija navijača Partizana posle žreba: Grobari najavili pakao Olimpijakosu i podsetili Gate 7 na pesmu iz 2009! (VIDEO)

Navijači Partizana su u prijateljskim odnosima sa pristalicama PAOK-a, dok su fanovi Olimpijakosa u bratstvu sa Delijama, i nema sumnje da će u ovom dvomeču čak četiri navijačke grupe biti uključene u čitavu atmosferu.

Da će tenzije biti na vrhuncu pokazuju i prepucavanja na društvenim mrežama, koja su počela odmah čim su objavljeni rezultati žreba u Nionu.

Ono što je najneverovatnije, jeste podatak da se na zvaničnoj stranici Olimpijakosa međusobno svađaju Srbi. Navijači Partizana u komentarima pišu uvredljive parole na račun Olimpijakosa, a odgovaraju im pristalice Zvezde.

>>>  Srbin iz Olimpijakosa se oglasio: Marko Marin objavio fotografiju sa Zvezdom! (FOTO)

Pogledajte i neke od onih koji se mogu videti:

Printskrin: Facebook.com/OlympiacosFC
Printskrin: Facebook.com
Printskrin: Facebook.com/OlympiacosFC

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA