≫ 

Pojavio se snimak kortea Delija i Gate 7 kroz ulice Beograda: Senjakom su grmele pesme na grčkom uz vređanje rivala (VIDEO)

Došlo bi sigurno do ozbiljnih incidenata da su stigli do stadiona Partizana, gde su ih Grobari spremno čekali

  • 39

Navijači Olimpijakosa i Zvezde udruženim snagama su u utorak pokušali da se domognu stadiona Partizana, ali ih je policija zaustavila nekoliko stotina metara pre Humske i nije im dozvolila da nastave put stadiona.

Oni su, kao što je i bilo najavljeno, krenuli sa Senjaka, ali im snage reda i bezbednosti nisu dozvolile da dođu do stadiona, gde bi sigurno došlo do ozbiljnih sukoba, pošto su ih Grobari čekali baš na ulazu na kome je trebalo da dođu.

Na internetu se pojavio i snimak njihovog prolaska kroz Senjak, a tom prilikom su se pevale pesme posvećene Zvezdi i Olimpijakosu na grčkom, a takođe se vređao i Olimpijakosov najveći rival - Panatinaikos.

Navijači crveno-belih, nakon što ih je policija zaustavila, otišli na Adu Ciganliju, odakle su poslali fotografiju za Grobare.

Pogledajte i kako je izgledao njihov zajednički korteo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA