≫ 

Obeležje Hajduka iz Splita osvanulo na tribini Taurunum Bojsa (FOTO)

I Zemunci su se uključili u navijačku akciju kojom se šale sa Torcidom iz Splita

  • 3

Srpski navijači pokrenuli su nedavno akciju na društvenim mrežama u kojima se šale na račun Hajduka iz Splita i njihove navijačke grupe Torcide.

Tvrde da je navodno Hajduk srpski klub, da su ga osnovali srpski studenti, te je kao takav legitiman klub za koji mogu da navijaju svi Srbi.

>>> Vučić poručio hrvatskom dečaku: Navijaj za Zvezdu ili Partizan, a ne za male klubove kao što su Rijeka, Hajduk i Dinamo (VIDEO)

>>> Neviđeno akcijanje srpskih navijača po Hrvatskoj: Grobari i Delije se udružili s Torcidom Čikago u ''troprst čelendžu'', Splićani pobesneli (FOTO)

Sve to preraslo je u više od akcije sa društvenih mreža, jer su štampali i zastave i majice na ćirilici sa obeležjima Hajduka i Torcide, mnogi navijači su se uključili u akcije širom Hrvatske sa objavljivanjem fotografija uz grafite Splićana.

>>> Najkontroverznija zastava na Gazimestanu: Navijači Hajduka iz Splita obeležili Vidovdan na Kosovu (FOTO)

Sada je po prvi put akcija preneta i na jednu od tribina u Srbiji. To su uradili navijači Zemuna, Taurunum Bojsi, koji su na jednoj od utakmica na ogradi imali istaknutu zastavu četničkog vojvode Momčila Đujića, kao i majicu sa obeležjem Hajduka, ali uz izmenjeni grb sa srpskim dvoglavim orlom i imenom na ćirilici.

Torcidu su prethodno izuzetno nervirale ovakve akcije, a videćemo da li će odgovarati na novu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari KNIN

    3. septembar 2017 | 17:15

    Svaka čast braćo

  • Scipion

    5. septembar 2017 | 11:54

    Није измењен грб Хајдука већ враћен првобитни грб.

  • dodji pope

    10. septembar 2017 | 17:45

    I Djuic je bi navijac hajduka..cak je imao i pocasnu ulaznicu a Vlado Beara ima sliku sa Djuicem..znaju to splicani i mnogi su ponosni na to...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA